Destil·lats i Licors

View as Graella Llista

Articles 21-40 de 77

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent
  1. Vermut MusugorriVermut Musugorri
    Vermut Musugorri
    9,25 €
    Vermut Musugorri és un vermut vermell fidel reflexe de la zona de la que procedeix, la Secuita. És autèntic i singular amb aromes i sabors complexos i purs. Un vermut espectacular et farà repetir.
  2. Vermouth Dos Déus Reserva Única - Cellers Bellmunt del PrioratVermouth Dos Déus Reserva Única - Cellers Bellmunt del Priorat
    Vermouth Dos Déus Reserva Única
    25,50 €
    Dos Déus Reserva Única és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona amb soleras petites, majoritariament de 5 anys d'edat, i envellit en botes de roure americà de la zona de Cádiz. És un vermouth que destaca per la seva intensitat aromàtica, notes amargues entrellaçades amb una dolçor suau i integrada. Premi Gran Vinari d'Or al Millor  Vermut 2017.
  3. Vermouth Dos Déus Estrelles - Cellers Bellmunt del PrioratVermouth Dos Déus Estrelles - Cellers Bellmunt del Priorat
    Vermouth Dos Déus Estrellas Constelación
    13,65 €
    Dos Déus Estrelles és un vermouth elaborat a la zona de Tarragona. Aquest vermouth uneix la cultura clàssica amb la contemporànea, lo tradicional amb lo modern, velles receptes amb nous conceptes ja que s'elabora amb un 80% de vermouth reserva i un 20% de vermouth madurat durant 1 any en barriques seguint el sistema de soleres.
  4. Comprar vermut de Reus Fot-liComprar vermut de Reus Fot-li
    Vermut Rojo Fot-li Reus
    9,90 €
    Fot-li és un deliciós vermut negre elaborat amb raïm blanc, principalement de garnatxa blanca, i macerat amb 19 plantes aromàtiques seguint la tradició del famós vermut de Reus.
  5. Comprar Vermut BertsolariComprar Vermut Bertsolari
    Vermut Bertsolari
    Bertsolari és un vi aromatitzat preparat a base de vi, sucre, alcohol i una maceració de diferents botànics on destaca l'artesania, donant com a resultat un característic sabor dolç, amarc i aromàtic, tan apreciat per prendre en cóctel o en aperitiu. Un vermut mediterrani, natural i autèntic.
  6. Vermut de Muller ReservaVermut de Muller Reserva
    • Recomanat
    Vermut de Muller Reserva
    Rating:
    100 % of 100
    De Muller Reserva és un vermut elaborat de forma artesanal. Clàssic aperitiu amb el peculiar sabor que caracteritza el tradicional vermut de Reus. Ideal per a qualsevol aperitiu.
  7. Vermouth Padró & Co Rojo Clásico - Padró i Família SLVermouth Padró & Co Rojo Clásico - Padró i Família SL
    Vermouth Padró & Co Negre Clàssic
    9,95 €
    Vermouth Padró & Co Negre Clàssic és un vermut tradicional que evoca aromes herbacis i medicinals del passat. Vermut molt expressiu amb boca cremosa i fresca. Vermut mediterrani, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.
  8. Vermouth Padró & Co Blanco Reserva - Padró i Família S.L.Vermouth Padró & Co Blanco Reserva - Padró i Família S.L.
    Vermouth Padró & Co Blanc Reserva
    10,75 €
    Vermouth Padró & Co Blanc Reserva és un vermut tradicional que es complementa amb els aromes cítrics mediterranis tan propis de l'entorn com ja es feia antigament. Un vermut mediterrani, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.
  9. Vermouth Padró & Co Rojo Amargo - Padró i Família S.L.Vermouth Padró & Co Rojo Amargo - Padró i Família S.L.
    Vermouth Padró & Co Negre Amarg
    17,90 €
    Vermouth Padró & Co Negre Amarg és un vermut tradicional, pero amb un toc especial per acompanyar-te en altres espais i moments de la teva vida: per després de la feina, una copa amb la teva parella, amics, un còctel amb estil... Un vermut mediterràni, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.
  10. Vermouth Padró & Co Rojo Reserva Especial - Padró i Família SLVermouth Padró & Co Rojo Reserva Especial - Padró i Família SL
    Vermouth Padró & Co Negre Reserva Especial
    Rating:
    100 % of 100
    13,75 €
    Vermouth Padró & Co Negre Reserva Especial és un vermut tradicional elaborat amb un vi de licor dolç d'estil Tarragona Clàssic. Vermut mediterrani, autèntic i tradicional de la zona de Tarragona.
  11. Vermut Myrrha Rojo - Padró i Família S.L.Vermut Myrrha Rojo - Padró i Família S.L.
    Vermut Myrrha Negre
    5,95 €
    Vermut Myrrha Negre és un vermut que es caracteritza pel contrast de la seva delicada dolçor amb un peculiar sabor amarg. Aromàticament expressa la fusió d'aromes cítrics, de fruits secs, espècies orientals i herbes d'alta muntanya.
  12. Vermut Myrrha Reserva - Padró i Família S.L.Vermut Myrrha Reserva - Padró i Família S.L.
    Vermut Myrrha Reserva
    9,50 €
    Vermut Myrrha Reserva es un vermut que su esencia nace de la combinación de hierbas aromáticas, en su mayoría de origen alpino, con los conocidos vinos blancos de la zona de Tarragona.
  13. Vermut Myrrha Rojo - Padró i Família S.L.Vermut Myrrha Rojo - Padró i Família S.L.
    Bag in box 5L Vermut Myrrha Vermell
    25,50 €
    Vermut Myrrha Negre és un vermut que es caracteritza pel contrast de la seva delicada dolçor amb un peculiar sabor amarg. Aromàticament expressa la fusió d'aromes cítrics, de fruits secs, espècies orientals i herbes d'alta muntanya.
  14. Vermouth La Madre - La MediterraneaVermouth La Madre - La Mediterranea
    Vermouth La Madre
    Vermouth La Madre és un vermut que s'elabora amb una selecció única de botànics de la qual s'obté "l'essència" que posteriorment, s'acobla amb un vi blanc acuradament seleccionat. Vermouth aromàtic, suau i agradable.
  15. Vermut Cori - Museu del Vermut Vermut Cori - Museu del Vermut
    Vermut Cori
    Vermut Cori és un vermut negre elaborat per la casa el Museu del Vermut en col·laboració amb Vermuts Miró. Caracteritzat per un punt de dolçor molt marcat que matisa amb un regust amarg.
  16. Vermut de Muller Iris Dorado - Bodegues de MullerVermut de Muller Iris Dorado - Bodegues de Muller
    Vermut de Reus Iris Dorado 1l
    Rating:
    100 % of 100
    5,25 €
    Vermut de Muller Iris Dorado és un vermut elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques, seguint la fórmula tradicional, que durant dècades li ha donat el seu sabor i aroma característics. Aroma molt perfumat i persistent mentre que en boca és intens, dolç i net.
  17. Vermut Rofes Antic Reserva - Bodegues RofesVermut Rofes Antic Reserva - Bodegues Rofes
    Vermut Rofes Antic Reserva litro
    11,35 €
    Vermut Rofes Antic Reserva és un vermut negre molt potent i el més especial elaborat per les Bodegues Rofes. Sabor i aroma més potent gràcies a la doble maceració que es fa amb les herbes aromàtiques i al seu envelliment en barriques.
  18. Vermouth Yzaguirre 1884 Edición Limitada - Celler Sort del CastellVermouth Yzaguirre 1884 Edición Limitada - Celler Sort del Castell
    Vermouth Yzaguirre 1884 Edició Limitada
    28,90 €
    Vermouth Yzaguirre 1884 Edició Limitada és un vermut negre d'alta qualitat degut al seu llarg procés d'elaboració i el toc obtingut pel seu envelliment en petites barriques de roure antic que li dóna molta consistència i un sabor especial. En boca trobem notes de fusta, herbes i espècies. 
  19. Vermut Lustau - Emilio Lustau S.A.Vermut Lustau - Emilio Lustau S.A.
    Vermut Lustau Vermell
    13,50 €
    Vermut Lustau Vermell és un vermut que segueix la recepta de la casa amb els vins de Lustau, el donzell, la genciana, el coriandre i la taronja enriqueixen la personalitat d'aquest vermut de Jerez. Aromas dolços mentre que en boca és saborós i equilibrat.
  20. Caja de madera Vermouth Padró & Co (4bot.)Caja de madera Vermouth Padró & Co (4bot.)
    Caixa de fusta Vermouth Padró & Co (4bot.)
    68,00 €
    Caixa de fusta Vermouth Padró&Co per quatre ampolles inspirada en les antigues caixes de transport de vi retornables que s'utilitzava en la bodega Padró en l'any 1960. En aquesta caixa de fusta podreu coleccionar 4 ampolles de vermouth de diferents tipus, una presentació ideal per regalar o per que gaudiu dels millors vermouths de la zona de Bràfim. Contingut de la caixa:1 ampolla de Padró&Co Blanc Reserva1 ampolla de Padró&Co Negre…
View as Graella Llista

Articles 21-40 de 77

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent