Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Mascaró Ego és un brandy elaborat amb holandes de vi de varietats pròpies del Penedès. Madurat en barriques de roure Limousin durant un períodes mínim de 8 anys.
ELABORACIÓ
Aquest brandy segueix el mètode de la doble destil·lació, és a dir, es destil·la i envelleix per separat las holandes (destil·lat de vi) de cada varietat i any, utilitzant una tècnica manual que ens permet aportar el segell propi de Mascaró als productes.
El brandy X.O. Ego envelleix un mínim de 8 anys en barriques de roure Limousin, en procès totalment controlat per un enòleg de la família Mascaró.
L'operació d'ensamblatge o blend, la barreja de les diferents holandes, és artesanal i permet obtenir un brandy molt personal i apreciat.
NOTA DE CATA
Color or vell amb reflexes caoba. Aroma potent, ric amb fins matisos a vainilla, espècies i fusta fina. Estructurat i d'una interessant complexitat. En boca és potent amb notes cremoses, a fruits secs torrats i un fons especiat. Final suau i elegant, excel·lent equilibri i gran persistència.
CONSELL
Consumir ben fred i en petites copes de vidre.
Celler | Antonio Mascaró SL |
---|---|
Ampolla | 70cl |
Graduació | 40 % |