Vins Dolços

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

19 Articles

  • Ètim Verema Tardana Blanc 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa l'originalitat d'aquesta varietat. És un blanc elegant, afruitat i floral.

  • Ètim Verema Tardana Negre 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Negre és un vi negre dolç monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Vi aromàticament intens on destaquen les confitures, els fruits secs i els torrats. En boca és untuós, amb molt de volum i dolç.

  • Moscato Abbazia vino dolce IGT
    6,75 €

    Moscato Abbazia és un divertit vi blanc escumós, provinent de la província de Lombardia, al nord d'Itàlia.

    Aquest moscato és un vi dolç molt floral i aromàtic. Ideal per a combinar amb un deliciós postre, amb fruites o pastissos, o fins i tot com a entrant en aperitius o còctels.

  • El vi del vent 2021
    8,15 €
    5

    El vi del vent és una dolça fragància de vi. És fresc, natural, fragant, molt afruitat i d'estil modern.

  • Dolç d'Orto Negre
    21,25 €

    Dolç d'Orto Negre és un vi dolç negre monovarietal, 100% Garnatxa (amb les dues variants, peluda i llisa) procedents de vinyes velles de diferents finques del Masroig. És un vi addictiu pel paladar d'els qui ho han provat per la seva dolçor que no embafa i la seva frescor en boca.

  • Lo Dolç Joglar 2017
    8,95 €
    Sense estoc

    Lo Dolç Joglar és un vi dolç monovarietal, 100% Carinyena. És un vi de gran singularitat i molta personalitat ja que és molt poc comú un vi dolç 100% coupage de Carinyena. No és un vi excessivament dolç d'entrada sino quen en la seva progressió va mostrant la fruita confitada, records minerals...

  • Xarada Mistela Negra
    8,25 €

    Xarada Mistela Negra és un dolç elaborat amb Carinyena. Suau i dolça. Saborosa i elegant. "El món sobre la taula i una beguda per recrear-lo."

  • Gramona Vi de Glass Riesling
    16,95 €

    Gramona Vi de Glass Riesling és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Riesling. És un vi de gran expressivitat aromàtica ademés de ser afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

  • Gramona Vi de Glass Gewürztraminer
    16,95 €

    Gramona Vi del Glass Gewürztraminer és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Gewürztraminer. És un vi afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

  • Pedro Ximénez Don PX
    18,90 €

    Pedro Ximénez Don PX és un vi  dolç monovarietal, 100% elaborat amb la varietat Pedro Ximénez. Vi dolç, de pas golós però final llarg, melós i untuós.

  • Ètim Ranci
    9,35 €

    Ètim Ranci és un vi dolç coupage de Garnatxa Negra i Carinyena. Vi fi i pulcre i a la vegada, intens i complex. És un vi ranci molt peculiar que es realitza a ritme pausat i amb una elaboració tradicional.

  • Vimblanc Sol i Serena
    18,60 €

    Vimblanc Sol i Serena és un vi dolç de panses monovarietal, 100% Macabeu que realitza una criança per solera aconseguitn un vi untuós, llarg i llaminer en definitiva, espectacular.

  • Clot d'Encis Vi Ranci
    8,25 €

    Clot d'Encis Vi Ranci és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi molt vell, sec i complex, elegant en boca amb una persistència llarguíssima. Una exquisitesa de la Terra Alta que no has de perdre't.

  • Clot d'Encís Mistela Blanca
    7,25 €

    Clot d'Encís Mistela Blanca és un vi dolç monovarietal, 100% garnatxa blanca. Vi de licor dolç molt afruitat que s'elabora amb most de raïm molt madur sense fermentar i aiguardent de vi d'alta puresa. Aromes afruitats i sabor intens.

  • Brachetto d'Acqui Toso Fiocco di Vite

    Toso Brachetto d'Acqui Fiocco di Vita és un vi italià dolç i aromàtic elaborat pel celler Toso, a la zona de Piemonte. És un vi monovarietal que s'elabora amb la varietat de raïm Brachetto. En boca és dolç i afruitat amb notes aromàtiques a maduixa.

  • Aureo Vino Dulce Añejo De Muller
    18,50 €

    Aureo Vino Dulce Añejo De Muller es un vino dulce elaborado por las Bodegas de Muller (Reus, Tarragona) coupage Garnacha tinta y Garnacha Blanca. Éste vino tiene un carácter especial gracias a su proceso de elaboración donde se le da gran importancia al tiempo y la dedicación obteniendo un vino con grandes aromas, volumen en boca y textura sedosa.

  • Garnatxa Dolça de Capçanes
    11,25 €

    Garnatxa Dolça de Capçanes es un vino dulce monovarietal, 100% Garnacha Tinta elaborado por Celler de Capçanes situada en la región del Priorat. Un vino dulce muy expresivo con gran cuerpo y complejidad.

  • Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite
    9,05 €
    4.35

    Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vita és un vi dolç italià elaborat per la Bodega Toso, a la zona de Piamonte. S'elabora amb la varietat de raïm Moscato blanc. En boca té una entrada dolça, molt equilibrada, fina i elegant.

  • Vinum Altaris - Vi de misa
    6,35 €

    Vi de misa Vinum Altaris és un vi dolç natural coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu recordant clarament els aromes d'aquestes.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating