Resta del món

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 49

  • Espumoso Fragolino Rosso Toso
    Special Price 4,29 € Regular Price 4,50 € Estalvi 5%
    5

    Fragolino Toso és un vi escumós italià, té un aroma molt intens i un sabor fi i afruitat.

    El sabor a maduixa, un toc dolç, juntament amb les bombolles el converteixen en un vi deliciós. Ideal per prendre com a còctel per aperitius i altres plats de cuina mediterrànea.

  • Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite
    9,05 €
    4.35

    Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vita és un vi dolç italià elaborat per la Bodega Toso, a la zona de Piamonte. S'elabora amb la varietat de raïm Moscato blanc. En boca té una entrada dolça, molt equilibrada, fina i elegant.

  • Fragolino Abbazia
    5

    Fragolino Abbazia és un deliciós vi italià escumós, dolç i amb suc de maduixa.

    El seu aroma perfumat a maduixa, el seu sabor, amb un toc de bombolles que  l'assimilen al Lambrusco, el Fragolino Abbazia té gust a maduixes i té una dolçor i frescor que sorprenen.

  • Fragolino Rosso Bottega
    5

    Fragolino Rosso Casa Bottega és un vi italià de la regió de Venetto. En nas, prevaleix el perfum afruitat a maduixes salvatges. Sabor afruitat amb toc dolç, gust intens i aroma a fruites del bosc i un toc de maduixa.

    Ideal per prendre com aperitiu, amanides, arrossos, pasta, espàrrecs, pernil i/o guisats. Fragolino Bottega és considerat un dels millors fragolinos.

  • I MURI Negroamaro Puglia 2020
    6,45 €
    Sense estoc

    I Muri Negroamaro Puglia IGP és un vi negre monovarietal, 100% Negroamaro, procedent de la zona de Salento (Puglia, Italia). Un vi intens, especiat i fruiter amb un final llarg en boca. Un vi molt llaminer, està deliciós!

    Ideal per maridar amb plats de pasta, formatge o carns.

  • Moscato Abbazia vino dolce IGT
    6,75 €

    Moscato Abbazia és un divertit vi blanc escumós, provinent de la província de Lombardia, al nord d'Itàlia.

    Aquest moscato és un vi dolç molt floral i aromàtic. Ideal per a combinar amb un deliciós postre, amb fruites o pastissos, o fins i tot com a entrant en aperitius o còctels.

  • Peter Jakob Kühn Jacobus Riesling Trocken 2016
    12,90 €
    Sense estoc

    Peter Jakob Kühn Jacobus Riesling Trocken - Weingut Peter Jakob Kühn

  • Le Grand Chapelain 2018
    10,25 €
    Sense estoc

    Le Grand Chapelain és un vi francès amb una criança de 12 mesos i DO Bordeaux. Elaborat amb Cabernet Suavignon (40%) i Merlot (60%) oferint elegancia i harmonia de sabors, complexitat en el paladar i longitut en el final.

  • Château Gran Renom 2016
    8,95 €
    Sense estoc

    Château Gran Renom és un criança francès elaborat amb Merlot (80%) i Cabernet Franc. (20%). És un vi suau i afruitat, molt ben equilibrat i amb una bona estructura. El final és agradable, rodó i de bona longitud.

  • Clos de l'Oratoire des Papes 2014
    28,90 €
    Sense estoc

    Clos de l'Oratoire des Papes és un criança elaborat amb Garnatxa (80%), Syrah (8%), Mourvèdre (7%) i Cinsault (5%). Un vi amb intenses notes d'espècies i fruites. En boca és ampli i profund.

  • Héritages Côtes du Rhône 2019
    8,85 €
    Sense estoc

    Héritages Côtes du Rhône és un vi francès elaborat amb Garnatxa (70%), Syrah (25%) i Mourvèdre (5%). Criança de 12 mesos. En boca és un vi ampli amb un final a notes de fruits vermells picants.

  • Selecció vins Hacienda López de Haro Bodega Clàssica
    44,91 € Regular Price 47,25 €

    Selecció de vins Hacienda López de Haro dins de la DOC Rioja.

    La selecció conté:
    3 Ampolles Hacienda López de Haro CRIANÇA
    Coupage d'ull de llebre, garnatxa i graciano.

    3 Ampolles Hacienda López de Haro RESERVA
    Coupage d'ull de llebre i graciano procedents d'una selecció de vinyes velles.

    El preu inclou el 5% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • The Chocolate Block 2021
    Special Price 34,90 € Regular Price 36,90 € Estalvi 5%

    The Chocolate Block es un vino tinto elaborado en la región de Western Cape, en Sudáfrica.
    Es un vino con una nariz con tonos de grosella y aromas florales, en boca es un vino intenso, frutal y goloso, tiene unos taninos muy bien integrados, un vino complejo y sedoso.

  • Lambrusco Cuvée 1950 Di Modena DOC
    3,80 €
    Sense estoc

    Lambrusco Cuvée 1950 Di Modena DOC és un vi frizzante rosat semisec elaborat amb Lambrusco Marani i Lambrusco Salamico de la Cantine Cooperative Riunite.

    Aquest lambrusco exprimeix la millor qualitat del raïm Lambrusco de la provincia de Módena. És un vi fresc i delicat, molt agradable al paladar.

  • Saxenburg Siraz Edicion Limitada 2011
    37,00 €

    El vino tinto Saxenburg Siraz Edicion Limitada de Sudáfrica pertenece a los Viñedos y bodegas Saxenburg con denominación de origen Stellenbosch.,

    Está elaborado con la mejor uva Sirah de Saxenburg, en suelos descompuestos de grava, en verano hacen una ligera poda para reducir la produccion y aumentar la calidad.

  • Saxenburg Private Collection Siraz 2016
    27,50 €

    El vino tinto Saxenburg Siraz Edicion Limitada de Sudáfrica pertenece a los Viñedos y bodegas Saxenburg con denominación de origen Stellenbosch.,

    Está elaborado con uva Merlot 100%, es un vino de fruta madura, con toques intensos de madera picante, un vino intenso.

     

  • Saxenburg Private Collection Cabernet Sauvignon 2015
    25,60 €

    El vino tinto Saxenburg Private Collection Cabernet Sauvignon de Sudáfrica pertenece a los Viñedos y bodegas Saxenburg con denominación de origen Stellenbosch.,

    Está elaborado con uva Cabernet Sauvignon, en nariz encontramos aromas de fruta roja madura, grosella, cassis, toques especiados y de tabaco. En boca, muy equilibrado y con cuerpo, con buena estructura de taninos, de acabado complejo

     

  • Neudorf Moutere Pinot Noir 2017
    55,60 €

    Neudorf Moutere Pinot Noir és un vi negre monovarietal, 100% Pinot Noir elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson. Aromes a fruita vermella barrejats amb tonalitats terrosses, espècies i notes de fusta. En boca és un ric i suculent, molt ben estructurat i de final llarg.

    Puntuat amb 96 punts per Nick Stock i 97 punts per Michael Cooper.

  • Neudorf Moutere Riesling 2020
    31,50 €

    Neudorf Moutere Riesling és un vi blanc monovarietal, 100% Riesling elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson. Aromes perfumats, cítrica i fruits madurs mentre que en boca ens trobem amb un vi fresc i complex amb una bonica i sucosa acidesa. Vi perfectamente equilibrat i de gran potència.

    Puntuat amb 91 punts per Wine Enthusiast.

  • Neudorf Moutere Sauvignon Blanc 2016
    25,50 €

    Neudorf Moutere Sauvignon Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Sauvignon Blanc elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson. Aromes madurs que ens recorden a fruita i lleugers tocs especiats mentre que en boca ens trobem amb un vi ric, flexible, refrescant i de final extens.

    Puntuat amb 90 punts per Stephen Tanzer.

Page