Resta del món

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-49 de 49

  • Andeluna 1300 Torrontés Blanco 2020

    Andeluna 1300 Torrontés Blanco 2016 és un vi blanc monovarietal, 100% Torrontés procedente de vinyes de Tupungato. Vi d'aromes tropicals, flors blanques i cítrics mentre que en boca es mostra fresc i amb un final intens.

  • Andeluna Pasionado Cabernet Franc 2013
    49,95 €
    Sense estoc

    Andeluna Pasionado Cabernet Franc és un vi negre monovarietal, 100% Cabernet Franc. Vi d'aromes amb personalitat definida mentre que en boca es perceb un gran volum i intensitat. Vi placenter i agradable.

  • Andeluna Pasionado Malbec 2016
    38,50 €

    Andeluna Pasionado Malbec 2013 és un vi negre criança monovarietal, 100% Malbec. Aromes amb personalitat definida de la varietat mentre que en boca es percep el seu gran volum i intensitat.

  • Andeluna Pasionado Cuatro Cepas 2016
    38,50 €

    Andeluna Pasionado Cuatro Cepas és un vi negre monovarietal, 100% Malbec. Aromes amb personalitat definida de la varietat mentre que en la boca es percep el seu gran volum i intensitat.

  • Moscato d'Asti Bosc D'la Rei

    Moscato Bosc D'la Rei es un moscato elaborado con uva de moscato blanco. En nariz es muy intenso mientras que en boca es un vino dulce pero no empalagoso. Es un vino ideal para acompañar aperitivos y todo tipo de postres.

  • Moscato d'Asti Tosti DOCG
    7,65 €
    Sense estoc

    Moscato d'Asti Tosti DOCG és un vi blanc elaborat amb la varietat de raïm Moscatell Blanc de Canelli.

    És un moscato únic, refinat i naturalment dolç. Ideal per combinar amb aperitius, fruites, pastissos o qualsevol tipus de postre.

  • Trimbach Riesling 2017
    Sense estoc

    Trimbach Riesling és un vi blanc sense criança monovarietal, 100% Riesling, una de les varietats més grans del món. Aromes nets i intensitat pronuncidad mentre que ens trobem amb un bouquet delicadt de caràcter sec i afruitat.

  • Thanisch Riesling Trocken 2022 Mosel
    17,50 €

    Thanisch Riesling Trocken Mosel és un vi blanc monovarietal, 100% Riesling. Vi i i afruitat bouquet, paladar cruixent i fresc, final mineral. Criança durant diferents mesos en barriques de Mosel.

  • Thanisch Riesling Kabinett 2022
    18,50 €

    Thanisch Riesking Kabinett és un vi blanc monovarietal, 100% Suavignon Blanc. Vi d'aromes exòtics mentre que en boca ens trobem amb un paladar sec, ben estructurat i agradable generós.