Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 72

  • Bag in Box vi negre Tarrone 15L
    32,50 €

    Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en bag in box de 15 litres.

  • Bag in Box vi blanc Tarrone 15L
    32,50 €

    Vi blanc Tarrone és un vi blanc elaborat a Batea (Terra Alta) en bag in box de 15 litres.

  • Mas d'en Pol Blanc 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Muscat. És un vi de bona intensitat aromàtica i amb una entrada en boca neta.

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • LaFou Els Amelers
    14,50 €

    LaFou Els Amelers es un vino blanco monovarietal, 100% Garnacha Blanca. Un vino pionero en el estilo de la garnacha blanca ya que se realizan diferentes trabajos para extraer las mejores virtudes de los diferentes viñedos de los cuales procede. Un vino de rica expresión aromática mientras que en boca tiene una generosa estructura y una acidez vivaz. Uno de los mejores monovarietales que te harán enloquecer de placer.

  • Via Edetana Negre 2020

    Via Edetana Negre és un vi cupatge de Garnatxa, Syrah i un toc de Carinyena. Després del seu respectuós pas per fusta mostra el caràcter golós, especiat i intens de les vinyes de les que procedeix.

  • Via Edetana Blanc 2021

    Via Edetana Blanc és un vi cupatge de Garnatxa Blanca, procedent de vinyes velles, i Viognier. És un vi ampli i potent en boca, on els elements aromàtics estan ben integrats. Cremós, fresc, mineral i elegant amb un curt pas per fusta.

  • Edetària Finca La Personal 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Personal és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Peluda procedent de vinyes velles d’una sola finca. És un vi que transmet la singularitat d’una varietat de la que només es cultiven poques hectàrees en el món.

  • Edetària Finca La Pedrissa 2016
    35,95 €

    Edetària Finca La Pedrissa és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes velles d’una sola finca situada damunt d’una antiga pedrera de roca calcárea. És un vi que ofereix tota la puresa de l’expressió de la varietat DO Terra Alta.

  • Il·lusió Garnatxa Blanca 2022

    Il·lusió Blanc és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca de les vinyes d'Obac de la Cova. És un vi aromàtic amb un bon equilibri en boca, fresc i agradable que convida a una segona copa.

  • Il·lusió Criança 2019

    Il·lusió Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Garnatxa Peluda de les vinyes La plana del Barranc y La Setena. És un vi de gran expressivitat en nas mentre que en boca es pot apreciar la fusta ben integrada que dona la garnatxa potent.

  • Mil·lenium 2017
    20,95 €

    Mil·lenium és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Syrah. És un vi d'aromes concentrats on prenen protagonisme les notes balsàmiques, molt carnós i de justa acidessa.

  • Mas d'en Pol Barrica 2017
    9,25 €

    Mas d'en Pol Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot procedentes de les vinyes Mas d'en Pol, Pla Setena i Mas d'Àries. És un vi aromàtic, amb bona acidesa en boca i fresc.

  • Lo noi del Saxo Blanc 2021
    8,90 €

    Lo noi del Saxo Blanc és un vi blanc (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa blanca i Macabeu elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Postgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  • Lo noi del Saxo Negre 2020
    8,90 €

    Lo noi del Saxo Negre és un vi negre (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa Negra i Sirà elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Posgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  • Bag in Box Celler Arrufí Negre
    10,75 €

    Bag in Box Celler Arrufí Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnacha. Vi jove, ecològic i vegà ideal per al dia a dia on destaquen les aromes a fruita mentre que en boca ens trobem un vi molt estructurat i equilibrat.

  • Bag in Box Celler Arrufí Rosat
    10,75 €

    Bag in Box Celler Arrufí Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa. Vi jove, ecològic i vegà amb aromes suaus i afruitats mentre que en boca ens trobem un vi fresc i equilibrat.

  • Artiola cupatge Blanc

    Artiola Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Viogner i Macabeu. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, de gran intensitat aromàtica i saborós i potent en boca.

  • Artiola cupatge Rosat

    Artiola Rosat és un vi rosat jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, té un nas floral i una boca saborosa amb un regust dolç.

  • Artiola cupatge Negre
    4

    Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating