Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

6 Articles

Comprant per
  • Llàgrimes de Tardor Rosat 2021
    9,95 €

    Llagrimes de Tardor Rosat és un vi coupage de Garnatxa, Garnatxa Peluda i Garnatxa Blanca de vinyes seleccionades. Un rosat sec de la Terra Alta elegant, molt fresc i de caràcter mediterrani.

    Medalla de Plata en el Concours Mondial Bruxelles 2022

  • Via Terra Rosat 2021
    9,35 €

    Via Terra Rosat és un vi rosat jove monovarietal, 100% Garnatxa Peluda. Aromes fruiters i minerals mentre que en boca ens trobem amb un vi elegant, fresc i complex.

  • Coma d'en Pou Bàrbara Forés 2019
    21,95 €

    Coma d'en Pou Bàrbara Forés és un vi negre Coupage de Garnatxa Negra i Garnatxa Peluda de la finca Coma d'en Pou. És un vi de gran complexitat aromàtica mentre que en boca és carnós, saborós i molt equilibrat.

  • Edetària Finca La Personal 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Personal és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Peluda procedent de vinyes velles d’una sola finca. És un vi que transmet la singularitat d’una varietat de la que només es cultiven poques hectàrees en el món.

  • Il·lusió Criança 2019

    Il·lusió Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Garnatxa Peluda de les vinyes La plana del Barranc y La Setena. És un vi de gran expressivitat en nas mentre que en boca es pot apreciar la fusta ben integrada que dona la garnatxa potent.

  • Sang de Corb 2019

    Sang de Corb és un negre coupage de Garnatxa Fina, Garnatxa Peluda i Carinyena procedents de la finca Dellà del Riu cultivada mitjançant agricultura ecològica. Vi elegant i delicat en nas mentre que en boca té una entrada delicada, untuosa, fruitera i fresca. Un Terra Alta espectacular en tots els sentits.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating