Tarragona

La Denominació d'Origen Tarragona s'estén per 73 municipis situats principalment a les comarques del Camp de Tarragona i part de la Ribera d’Ebre. Els vins negres del Camp de Tarragona són corpulents i aromàtics. Els negres de la Ribera d'Ebre harmonitzen el cos i el color de la Carinyena i la riquesa de la garnatxa. Els raïms més usats a la zona són l'Ull de llebre, el Cabernet Sauvignon, Merlot, Carinyena i Syrah. La DO Tarragona aporta uns vins blancs suaus i lleugers en el Camp de Tarragona que contrasta amb el cos i color dels negres de la Ribera.

Enllaç associació Cellers Singulars DO Tarragona

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

13 Articles

Comprant per
  • Camí de Sirga Blanc 2021

    Camí del Sirga Blanc és un vi blanc coupage de Sauvignon Blanc i Macabeu. És un vi untuós, equilibrat, amb gustos que recorden a flors i fruites blanques.

  • El vi del vent 2021
    8,15 €
    5

    El vi del vent és una dolça fragància de vi. És fresc, natural, fragant, molt afruitat i d'estil modern.

  • El Terrat 2022
    5

    El Terrat és un vi blanc coupage de Macabeu i Moscatell de gra menut. Aromes a flors i fruita blanca mentre que en boca es mostra fi i amb bona untuositat. Gust agradable.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

  • Bella Blanc 2022
    5,85 €

    Bella Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. Vi fresc, sec i mediterrani amb molta presència aromàtica en nas i una fina estructura àcida.

  • Mims Blanc 2022
    7,80 €

    Mims Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi fresc, fi i afruitat a més de ser una explosió aromàtica.

  • Estol Verd Nyec Blanc
    6,90 €

    Estol Verd Nyec Blanc és un vi blanc jove coupage de Xarel·lo, Parellada i Moscatell d'Alexandria. Barreja aromàtica pel conjunt de varietats mentre que en boca és un vi suau i d'acidesa agradable.

  • Suñer Macabeu de Ginestar

    Suñer Macabeu de Ginestar és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu de vinyes plantades fa més de 60 anys a la riba del riu Ebre. Un vi jove, fresc, intens i persistent. Un vi de vinyes velles que et sorprendrà i et farà repetir.

  • De Muller Chardonnay
    8,95 €

    De Muller Chardonnay és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Un vi fresc que es complementa amb la complexitat de la fusta. Es mostra cremós en paladar i equilibrat en aromes.

  • De Muller Muscat seco

    De Muller Muscat sec és un vi blanc monovarietal, 100% Muscat d'Alexandría. la seva delicadesa en aroma i sabor el fan un vi versàtil. Expressiu amb gust afruitat i floral. Un vi per tots els paladars.

  • Adernats Seducció 2022

    Adernats Seducció és un vi blanc coupage de Moscatell, Xarel·lo i Chardonnay. És un vi singular capaç de seduir els paladars més exigents. Un vi blanc aromàtic, sedós i fresc.

  • Adernats Xarel·lo Vermell
    Special Price 8,10 € Regular Price 9,50 € Estalvi 15%

    Adernats Xarel·lo Vermell  o “Caroixà de Marina” és un vi blanc jove monovarietal, 100% Xarel·lo Vermell, varietat ancestral del mediterrani tarragoní. Un vi complex i estructurat pero fresc i singular.

  • Adernats Tempus Vini Blanc 2018
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Parellada i Xarel·lo, nascut en un clima càlid a 20km del mar i a 300m d'alçada. És un vi fresc, elegant i de caràcter mediterrani.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating