Ribera del Duero

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

5 Articles

Comprant per
  • Psi 2020
    39,90 €

    Psi és un vi negre elaborat amb raïm Tempranillo (93%) i Garnatxa (7%). Un vi sucós, intens en boca, amb notes especiades i molts subtils de criança, deliciós i refrescant.

  • Pago de Carraovejas Crianza 2020
    37,50 €

    Pago de Carraovejas Criança és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles del propi celler situades a les afores de Peñafiel. El seu pas per barrica el fan la delícia dels amants del vi, és delicat i elegant. Un vi especial per qualsevol ocasió.

  • Chafandín
    31,65 €
    Sense estoc

    Chafandín és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. És un vi exclusivament elaborat amb raïm del Pago de Chafandín, vinya que té una edat aproximada de 40 anys. Vi amb aromes intensos a fruita, minerals i fines fustes mentre que en boca té un gran recorregut.

  • Malleolus 2020
    34,50 €

    Malleolus és un vi negre monovarietal, 100% Tinto Fino o Ull de Llebre procedent de vinyes velles. Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra potent, sedós i equilibrat. Un gran vi que destaca per la seva base fruitera i els seus matisos de fusta, inclòs en la llista "Top 100 Wines" desde 2015.

  • Pago de los Capellanes Reserva 2019
    38,50 €

    Pago de los Capellanes Reserva és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. És un vi intens, de gran equilibri i complexitat. Un dels grans vins de la Ribera del Duero que tots els notres sentits han de saborejar. Una celebració de sabors i aromes per ocasions intenses. T'ho vols perdre?

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating