Ribera del Duero

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

5 Articles

Comprant per
  • Finca Villacreces
    21,00 €

    Finca Villacreces és un vi negre criança elaborat amb Tempranillo (86%), Cabernet Sauvignon (10%) i Merlot (4%). Té una criança de 14 mesos en barrica de roure francés, 100% gra fi. Expressiu aroma de cacau fi, roure cremós, fruita madura, expressió fruitera i complexa.

  • Pago de los Capellanes Criança 2018
    25,60 €

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

  • Protos 27
    20,90 €

    Protos 27 és un vi negre reserva monovarietal, 100% Ull de Llebre. És l'homenatge als 11 visionaris que van fundar Protos. Un vi que plasma 10 anys de feina i investigació en la millora de tècniques de cultiu, caracterització de vinyes i de barriques i utilització de llevats autòctons aconseguint un vi amb personalitat i caràcter. Un vi elegant, molt equilibrat i fàcil de beure de la zona de la Ribera del Duero.

  • Emilio Moro 2021

    Emilio Moro és un negre monovarietal, 100% Tinto Fino o Ull de Llebre. És el vi cor del celler, gaudeix d'una exclusivitat absoluta i fa referència a l'esperit de la Ribera del Duero. Franc i elegant en nas, equilibrat i de gran volumen en boca. Que més es pot demanar?

  • Magnum Senda del Oro 2021
    23,90 €

    Senda del Oro és un vi negre jove amb criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de vinyes de 15 anys d'edat situades a la localitat de Brugos. Aromes a fruites vermelles juntament amb records a fusta. En boca vi envolupant, fresc i amb un pas per boca fruiter i elegant.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating