Ribera del Duero

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

5 Articles

Comprant per
  • Finca Villacreces
    21,00 €

    Finca Villacreces és un vi negre criança elaborat amb Tempranillo (86%), Cabernet Sauvignon (10%) i Merlot (4%). Té una criança de 14 mesos en barrica de roure francés, 100% gra fi. Expressiu aroma de cacau fi, roure cremós, fruita madura, expressió fruitera i complexa.

  • Pago de Carraovejas Crianza 2020
    37,50 €

    Pago de Carraovejas Criança és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles del propi celler situades a les afores de Peñafiel. El seu pas per barrica el fan la delícia dels amants del vi, és delicat i elegant. Un vi especial per qualsevol ocasió.

  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Jaros Crianza 2019
    18,50 €

    Jaros és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de la finca El Quiñón. És un vi de Finca ja que procedeix el raïm de diferents pagos. És un vi aromàtic, ampli i equilibrat.

  • Vega Sicilia Valbuena 5 2017
    168,00 €
    Sense estoc

    Vega Sicilia Valbuena 5 és un vi negre reserva cupatge d'Ull de llebre o Tinto Fino com a raïm predominant i Merlot. aquest vi és el perfecte equilibri entre elegància, complexitat i concentració. És pura harmonia. Un vi viu i madur que ens mostra l'esplendor de cada anyada.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating