Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

4 Articles

Comprant per
  • Clos Martinet 2019
    60,45 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Coma Calcari 2019

    Coma Alta és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca que procedeix de la parcel·la de la Coma Alta la qual li dóna nom a aquest vi. Se li coneix com un vi blanc salat i viu. En boca és ampli i potent, i té un llarg postgust.

  • Coma Vella 2017

    Coma Vella és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah proceents de ceps plantats en Licorella en la parcel·la de la Coma Vella. És un vi elegant, de confiança. En nas és intens i expressiu mentre que en boca es presenta potent, amb un pas envoltant molt saborós.

  • Coma Blanca 2018

    Coma Blanca és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles. Elegant vi blanc amb el que es busca una maduresa equilibrada, plenitut en boca, estructura i frescor. Un vi amb personalitat pròpia, amb molt caràcter, que es desmarca dels blancs lleugers.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating