Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

13 Articles

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Mas d'en Bernat 2020
    5

    Un Priorat especial, pura fruita per a gaudir-lo en qualsevol ocasió.

  • Ritme 2020
    14,90 €

    Ritme és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles novles situades en diferents municipis. Un vi que vol mostrar els diferents terroir de la zona. Intensa expressió aromàtica i agradable entrada en boca. Un vi afruitat.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Nita 2020
    12,95 €

    Nita és un vi negre jove coupage variat de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó i Syrah procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. És un vi estructurat, aromàtic i ben cobert de color.

  • Terroir Històric Negre 2021

    Terroir Històric Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi sumament fruiter, molt lleuger i sucós.

  • Garbinada 2021
    11,00 €

    Garbinada és un vi negre cupatge de Carinyena, Garnartxa i Sirà procedent de la vinya La Cometa (Porrera). Garbinada és la brisa marina que refresca les vinyes a l'estiu, amb aquest vi podeu gaudir d'un raïm fresc amb tota l'estructura del Priorat. És un vi molt llaminer en intensitat d'aromes mentre que en boca es presenta voluminós i afruitat.

  • Cecilio Negre 2021

    Cecilio Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Sirà procedents de vinyes entre 30 i 60 anys. Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca ens trobem amb un vi potent, estructurat i expressiu. 

  • Martina Negre 2021
    9,35 €
    4.5

    Martina Negre és un vi negre jove monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes de 30-35 anys d'edat. Carinyena mediterrànea desenfadada, amb bona intensitat aromàtica. Equilibrat i fresc, amb volum en boca.

  • M'ho ha dit un ocellet Coupage
    22,95 €
    Sense estoc

    M'ho ha dit un ocellet és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents del Mas d'en Perí.

  • M'ho ha dit un ocellet Garnacha
    22,95 €

    M'ho ha dit un ocellet es un vino tinto monovarietal de Garnacha de Porrera elaborado por la bodega Mas d'en Perí, de Iduvina Olmedo. Un vino aromático en nariz y con una sedosidad extrema en boca. Un vino con un punto goloso que te volverá loco.

  • Loidana 2019
    14,95 €
    Sense estoc

    Loidana és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena, dos raïms autòctons del Priorat, i un lleuger toc de Cabernet Sauvignon. Loidana és el vi ideal per iniciar-se en la complexitat dels vins del Priorat. És equilibrat, fresc i d'entrada suau.

  • Giné Giné 2018
    Special Price 14,65 € Regular Price 15,15 € Estalvi 3%

    Giné Giné és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena. És el primer vi produït per la bodega Buil&Giné i representa l'essència del Priorat. Vi de gran versatilitat, molt afruitat i mineral.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating