Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

6 Articles

Comprant per
  • Mas d'en Compte Blanco 2018
    15,35 €

    Mas d'en Compte Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa blanca, Picapoll blanc i Xarel·lo amb una criança de 6 mesos. Un vi fresc i elegant. Irresistible per a qualsevol paladar.

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

  • Coma Calcari 2019

    Coma Alta és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca que procedeix de la parcel·la de la Coma Alta la qual li dóna nom a aquest vi. Se li coneix com un vi blanc salat i viu. En boca és ampli i potent, i té un llarg postgust.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Formiga de Seda 2021
    15,90 €

    Formiga de Seda vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Viognier. Un vi sorprenent d'aromes elegants tropicals on predomina la pinya i el prèssec. En boca és agradable, sedós, saborós i fresc. Un vi contundent per gaudir del costat blanc del Priorat.

  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating