Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 42

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Anexe 2018
    Special Price 5,40 € Regular Price 5,75 € Estalvi 6%

    Anexe Jove és un vi negre elaborat amb Carinyena, Garnatxa i Syrah. Un vi refrescant, saborós i rodó en boca.

  • Octubre Negre 2021

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • Blau 2021
    8,95 €

    Blau és un vi negre elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa, amb 4 mesos de criança en barriques de roure francés. Un vi fresc i equilibrat que mostra una amplitud de sabors.

  • Ètim El Viatge
    7,50 €

    Ètim El Viatge és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena y Syrah, varietats autòctones de la zona. És un Montsant en estat pur que mostra el viatge de les diferents generacions que l'han elaborat en cada glop. Vi d'aromes francs, rodó i equilibrat. Mostra amb claredat les particularitats i el caràcter d'un excepcional Montsant. 

  • Vessants
    11,99 €
    Sense estoc

    Vessants és un criança elaborat amb cinc varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Merlot i Syrah. Té un envelliment de 12 mesos en barrica y un mínim de 6 en botella. Té unes característiques complexes i alhora suaus, amb un conjunt ben estructurat.

  • Vessants Xic 2010
    6,99 €
    Sense estoc

    Vessants Xic és un vi jove elaborat amb Garnatxa, Cabernet-Sauvignon i Syrah. Vi de cultiu ecològic, amb caràcter on ha absorbit tot el que un vi pot sostenir, maceracions llargues i fermentat per llevats autòctons.

  • Set Tota la Vida 2021 - Estones de Mishima
    13,90 €
    És un vi elaborat pel celler de Estones Vins en col·laboració amb el grup de música barceloní Mishima.
    "Set Tota La Vida" és el nom d'una de les cançons del grup.

    Vi amb criança de 8 mesos en botes de roure francès i americà. Predomina la fruita fresca, llaminer amb un final rodó, aromes balsàmiques i subtils notes de la seva criança.
  • Traca i Mocador
    19,95 €

    Traca i Mocador és un vi jove elaborat amb una selecció de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah. Deixa una empremta en la boca i fa que desperti en nas una anyada càlida del Montsant.

  • Vermell DosTerras 2019
    15,25 €

    Vermell DosTerras és un vi negre criança coupage de garnatxa negra, carinyena, cabernet sauvignon i syrah. Un criança d'aromes subtils en nas, i fresc i harmònic en boca. Un vi molt fàcil de beure que et deixarà amb ganes d'un glop més.

  • Venus 2017
    39,90 €

    Venus és un negre criança elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa mitjançant cultiu ecològic. És un vi que intenta intepretar la feminitat, la Terra, a través d'una ampolla de vi. Un vi envolupant i sucós.

  • Dido La Universal 2021

    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  • Finca Fontanals 2019
    19,25 €

    Finca Fontanals és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa, Merlot, Syrah i Cabernet Suavignon. El coupatge reflexa la personalitat de la terra i transmet les característiques pròpies de cada collita.

  • Magnum Octubre Cingles Blaus 2021
    20,90 €

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • L'Efecte Volador 2022
    9,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Magnum L'Efecte Volador 2017
    20,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Bag in Box Mas dels Ponts 3lts

    Mas del Ponts és un vi negre criança coupage de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles situades en sòls de granit, pissarra i terrassa. És un vi afruitat, d'una frescura equilibrada i una dolçor realment seductora.

  • Selecció de vins Celler Masroig
    54,78 € Regular Price 59,55 €

    Selecció dels millors vins negres del Celler Masroig en la DO Montsant.

    La selecció conté:

    2 Ampolles Les Sorts Jove
    Vi molt afruitat característic de la maceració carbònica.
    2 Ampolles Les Pinyeres Criança
    Essència de vi artesanal, agradable, equilibrat i intens.
    1 Ampolla Les Sorts Sycar
    Vi de criança de Syrah i carinyena.
    1 Ampolla Les Sorts Vinyes Velles
    Criança de 17 mesos, selecció de les vinyes més velles dels viticultors del celler. Un vi per gaudir-lo.

    El preu inclou el 8% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • La Comèdia 2016
    8,75 €
    Sense estoc

    La Comèdia és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Syrah procedents de vinyes mediterrànies. És un vi jove, proper i desenfadat, apte per a qualsevol ocasió. La seva frescor i honestitat el fan especial.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating