Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 41

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Corbatera Crianza 2016
    16,25 €

    Corbatera Crianza es un vino tinto con coupage variado Garnacha y Cabernet Sauvignon elaborado por Noguerals SCP de la DO Montsant.

  • Octubre Blanc 2022
    7,75 €

    Octubre Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay. És un vi golós i llaminer a la vegada que persistent.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • Blau 2021
    8,95 €

    Blau és un vi negre elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa, amb 4 mesos de criança en barriques de roure francés. Un vi fresc i equilibrat que mostra una amplitud de sabors.

  • Ètim Verema Tardana Blanc 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa l'originalitat d'aquesta varietat. És un blanc elegant, afruitat i floral.

  • Ètim Verema Tardana Negre 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Negre és un vi negre dolç monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Vi aromàticament intens on destaquen les confitures, els fruits secs i els torrats. En boca és untuós, amb molt de volum i dolç.

  • Petites Estones Negre 2022
    9,50 €

    Petites Estones Negre és un vi negre jove amb criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Un vi complexe i cambiant a mesura que s'obre, amb el que poder gaudir dels petits-grans moments.

  • Set Tota la Vida 2021 - Estones de Mishima
    13,90 €
    És un vi elaborat pel celler de Estones Vins en col·laboració amb el grup de música barceloní Mishima.
    "Set Tota La Vida" és el nom d'una de les cançons del grup.

    Vi amb criança de 8 mesos en botes de roure francès i americà. Predomina la fruita fresca, llaminer amb un final rodó, aromes balsàmiques i subtils notes de la seva criança.
  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

  • Traca i Mocador
    19,95 €

    Traca i Mocador és un vi jove elaborat amb una selecció de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah. Deixa una empremta en la boca i fa que desperti en nas una anyada càlida del Montsant.

  • Com gat i gos
    6,75 €

    Com gat i gos 2012 és un vi negre elaborat amb Garnatxa, Garnatxa Peluda i Carinyena. Criat durant 5 mesos en barriques de roure. Un vi fresc, untuós i amb volum.

  • L'Om Negre 2018
    6,25 €

    L'Om Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa negra. Un vi d'aromes intensos i molt elegant, fresc i suau en boca. Pura delícia que no has de deixar de provar.

  • Garnatxa Dolça de Capçanes
    11,25 €

    Garnatxa Dolça de Capçanes es un vino dulce monovarietal, 100% Garnacha Tinta elaborado por Celler de Capçanes situada en la región del Priorat. Un vino dulce muy expresivo con gran cuerpo y complejidad.

  • Bag in box Dos de Set Masroig 2L
    9,95 €

    Dos de Set Masroig es un bag in box de vino tinto joven monovarietal, 100% garnacha elaborado por el Celler Masroig con DO Montsant. Vino presentado en formato bag in box para su máxima conversación y mejor servicio. Dos de Set Masroig es un vino muy afrutado, delicado y redondo ideal para el día a día.

  • Venus 2017
    39,90 €

    Venus és un negre criança elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa mitjançant cultiu ecològic. És un vi que intenta intepretar la feminitat, la Terra, a través d'una ampolla de vi. Un vi envolupant i sucós.

  • Finca Fontanals 2019
    19,25 €

    Finca Fontanals és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa, Merlot, Syrah i Cabernet Suavignon. El coupatge reflexa la personalitat de la terra i transmet les característiques pròpies de cada collita.

  • Brao 2020

    Brao és un vi negre criança coupage de les varietats Garnatxa i Carinyena. Expressa la força, el coratge i el valor de les vinyes velles de les que procedeix.

  • Les Argiles d'Orto Blanc 2022

    Les Argiles d'Orto Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes velles de tres finques situades en diferents municipis del Masroig. Un vi blanc honest que no toca fusta.

  • Les Argiles d'Orto Negre 2022

    Les Argiles d’Orto Vins Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Samsó procedents de vinyes velles plantades en sòls argilosos del Masroig. És un vi molt expressiu i suggeridor, amb un marcat caràcter fruiter en boca.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating