Conca de Barberà

Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

11 Articles

  • Cara Nord Blanc 2019

    Cara Nord Blanc és un vi blanc joe d'alta muntanya coupage de Macabeu, Chardonnay i Trepat. En nas aromes exòtics mentre que ens trobem una boca rotunda amb una acidesa equilibrada i gran frescor. Vi de pas llarg, persistent i vibrant.

  • Cara Nord

    Cara Nord Tinto és un vi negre jove amb criança coupage de Garnatxa, Garrut i Sirà. Amb un nas molt elegant i una boca molt sucosa i vibrant, ens trobem amb un vi potent de post gust untuós i ple.

  • Vino tinto 12@ Carles Andreu
    7,95 €

    12@ Carles Andreu es un vino tinto monovarietal, 100% Trepat elaborado por la bodega Carles Andreu en la localidad de Pira. Un vino fresco y ligero con una nariz realmente muy golosa. Éste vino nace como resultado de la adaptación de la "Pinot noir catalana"en el territorio de la Conca de Barberà.

  • Carles Andreu Trepat 2019
    15,25 €
    Sense estoc

    Carles Andreu Trepat és un vi negre monovarietal, 100% Trepat, varietat autòctona de la zona. Vi únic amb una personalitat molt diferenciada. Molt franc i intens en nas mentre que en boca es presenta suau, llarg i persistent amb un final elegant.

  • La Cuca de Llum 2019

    La Cuca de Llum és un vi negre jove 100% Trepat de vinyes de més de 35 anys cultivades amb el mètode tradicional racional. És un vi molt amable, amb la graduació alcohòlica i l'acidesa molt ben compensades.

  • El Mentider

    El Mentider és un vi negre monovarietal: 100% Trepat, amb una criança de 9 mesos en barriques de roure francès. És un vi elaborat amb el fruit de vinyes centenaries situades en Barberà de la Conca. És un vi negre que evoluciona molt bé en copa, agradable, fresc i equilibrat.

  • Portell Blanc de Blancs 2019
    3,50 €

    Portell Blanc de Blancs és un vi blanc jove coupage de Macabeu i Parellada. És un vi de tall mediterrani, un blanc suau i equilibrat.

  • Portell Blanc Semi Dolç
    3,35 €
    Sense estoc
    Portell Blanc Semi Dolç és un vi blanc coupage de Macabeu i Parellada. És un vi amb una gran intensitat aromàtica en nas i una llarga persistència en boca.
  • Portell Blanc d'Agulla
    3,60 €
    Sense estoc

    Portell Blanc d'Agulla és un vi blanc coupage de Macabeu i Parellada. Vi d'agulla per fermentació natural. En boca és un vi refrescant, agradable i amb una lleugera efervescència.

  • Portell Macabeu fermentat en barrica
    4,95 €
    Sense estoc

    Portell Macabeu fermentat en barrica és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. És un vi ric en matissos, untuós, ben conjugat i llarg final.

  • Portell Rosat Trepat 2019
    3,50 €

    Portell Rosat Trepat és un gran vi rosat elaborat a partir del raïm de la varietat Trepat, recollit en el seu punt òptim de maduració. És un vi suau i ben equilibrat.

Filter by

Celler

Preu

Varietats

Tipus de vi

Rating