Catalunya

La Denominació d'Origen Catalunya s'estén pel nord-est de la Península Ibèrica, entre el Mar Mediterrani i els Pirineus.L'àmbit geogràfic de la DO Catalunya té globalment un clima mediterrani, amb moltes hores de sol (>2.500 h/any), amb hiverns secs i temperats i estius no gaire calorosos. La primavera i la tardor acostumen a ser les estacions més inestables i plujoses.

La DO CATALUNYA empara vins blancs, rosats i negres. Aquests poden buscar la seva màxima expressió de matèria primera: el raïm, mitjançant la fermentació de mosts en tines d'acer inoxidable i sota un estricte control de la temperatura.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

13 Articles

  • Bag in Box Flor de Maig Blanc 3lts

    Bag in box Flor de Maig Blanc elaborat amb Garnatxa Blanca i Macabeu. És un vi jove floral i afruitat que es mostra fresc i viu.

  • Bag in Box Rojalet Jove 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Jove elaborat amb Garnatxa i Carinyena. És un vi jove molt suau i fresc, delicat en boca.

  • Bag in Box Rojalet Envellit 3lts - Celler Masroig
    4.5

    Bag in Box Rojalet Envellit elaborat amb Carinyena i Garnatxa. És un vi criança on podem veure com la fusta complementa la complexitat de la fruita.

  • Bag in Box Flor de Maig Negre 3lts
    4

    Bag in Box Flor de Maig Negre elaborat amb Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi jove de taula que aporta frescor i un cos molt generós.

  • Veni, Vidi, Vinum Rosat
    4,50 €
    5
    Sense estoc

    Veni, Vidi, Vinum Rosat és un vi rosat jove coupage de Garnatxa i Ull de Llebre. Vi de suaus aromes en nas mentre que en boca es mostra lleuger, fresc i vivaç.

  • Veni, Vidi, Vinum Negre
    4,50 €

    Veni Vidi Vinum Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Ull de Llebre. Vi aromàtic en nas mentre que en boca resulta lleuger, rodó, afruitat i sedós.

  • Veni, Vidi, Vinum Blanc
    4,50 €
    Sense estoc

    Veni Vidi Vinum Blanco és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un Penedès que mostra la suavitat del clima i del terreny mediterrani. Vi aromàtic en nas mentre que en boca es mostra sec i fresc.

  • Veni, Vidi, Vinum Medium
    Sense estoc

    Veni Vidi Vinum Medium és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Xarel·lo i Muscat. Aromes mediterranis i en boca punt dolç molt subtil juntament amb una bona acidesa.

  • Bag in box Rojalet Blanc 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Blanc elaborat amb Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi blanc molt elegant, fresc i fàcil.

  • Sorbet Rosado 2019
    Special Price 5,90 € Regular Price 6,95 € Estalvi 15%

    Sorbet Rosé és un vi rosat monovarietal, 100% Garnatxa Negra dels cellers Can Virgili. Un rosat suau, afruitat i molt refrescant. Una delícia pel paladar que no t'has de perdre i que has de recomanar.

  • Olbieta Blanc 2018
    8,99 €

    Olbieta és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu on es reflexa a la perfecció la terra i el territori. és l'essència de la conca mediterrànea. És un blanc fruiter i envoltant.

  • Idoia Blanc 2019
    8,95 €
    Sense estoc

    Idoia Blanc és un vi blanc coupage de Xarel·lo i la resta de Chardonnay, Garnatxa Blanca i Macabeu que ensamblen perfectament. Vi d'aromes a fruites madures i escarchades i notes de cítrics. En boca és saborós amb caràcter fruiter i fresc, un vi cremós i més que correcte.

  • Idoia Negre 2018
    9,95 €
    Sense estoc

    Idoia Negre és un vi negre coupage de Syrah i Garnatxa Tinta a través d'un sistema d'elaboració tradicional. Aromes fruiters i notes làcteas en nas mentre que en boca es presenta fresc, intens i untuós. Un vi llaminer, suau i equilibrat.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating