Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 67

Comprant per
  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Maragda Blanc 2021
    6,85 €

    Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Com el seu nou simbolitza és l'eterna joventut, reneix en cada nova anyada per poder oferir-nos sempre els aromes i sabors frescos i subtils de la seva joventut. Vi fresc, afruitat i lleuger.

  • Dent de Lleó 2020
    11,25 €

    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    11,11 €
    4

    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

    Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  • Flor del Montsant Blanc
    5,25 €
    Sense estoc

    Flor del Montsant Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes amb sòls argilosos i calcaris. És un vi fresc i fi on destaquen les fruites blanques mentre que en el paladar és suau i agradable.

  • Olbieta Blanc 2018
    8,99 €

    Olbieta és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu on es reflexa a la perfecció la terra i el territori. és l'essència de la conca mediterrànea. És un blanc fruiter i envoltant.

  • Artiola cupatge Blanc

    Artiola Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Viogner i Macabeu. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, de gran intensitat aromàtica i saborós i potent en boca.

  • Artiola Garnatxa Blanca
    6,95 €

    Artiola Garnatxa Blanca és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  • Tocat de l'Ala Blanc
    11,50 €

    Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • L'Abrunet Blanco 2021

    L'Abrunet Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la Finca Quart elaborat mitjançant agricultura ecològica. Vi fresc i molt varietal en nas que destaca per notes de fruita blanca i tropical. En boca entrada fresca, lleugera i amb molta fruita. Un vi bona expressió de la garnatxa blanca.

  • Formiga de Seda 2021
    15,90 €

    Formiga de Seda vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Viognier. Un vi sorprenent d'aromes elegants tropicals on predomina la pinya i el prèssec. En boca és agradable, sedós, saborós i fresc. Un vi contundent per gaudir del costat blanc del Priorat.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Martina Blanco 2022
    4.5

    Martina Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Moscatell i Macabeu procedents de vinyes situades a La Vilella Baixa. Vi fresc i desenfadat amb forta intensitat aromàtica. En boca és un vi viu, d'entrada suau i amb bona acidesa.

  • Les Brugueres Blanco 2023
    20,50 €
    4

    Les Brugueres Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents d'una petita finca anomenada La Creueta, La Morera de Montsant, Porrera i Poboleda. Aroma intens a fruites tropicals i albercoc. Acidesa equilibrada i post-gust llarg.

  • Ilercavònia 2021

    Ilercavònia és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de finques situades en la Terra Alta. Vi complex en aromes mentre que en boca es mostra untuós, llarg i persistent. Un plaer per tots els sentits que hauries de provar.

  • Mims Blanc 2022
    7,80 €

    Mims Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi fresc, fi i afruitat a més de ser una explosió aromàtica.

  • El Gos Blanc
    7,25 €

    El Gos Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de vinyes convencionals i sostenibles. Es presenta fresc, afruitat i elegant. 

  • Clot d'Encis Vi Ranci
    8,25 €

    Clot d'Encis Vi Ranci és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi molt vell, sec i complex, elegant en boca amb una persistència llarguíssima. Una exquisitesa de la Terra Alta que no has de perdre't.

  • Clot d'Encís Mistela Blanca
    7,25 €

    Clot d'Encís Mistela Blanca és un vi dolç monovarietal, 100% garnatxa blanca. Vi de licor dolç molt afruitat que s'elabora amb most de raïm molt madur sense fermentar i aiguardent de vi d'alta puresa. Aromes afruitats i sabor intens.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating