Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-55 de 55

Comprant per
  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Martina Blanco 2022
    4.5

    Martina Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Moscatell i Macabeu procedents de vinyes situades a La Vilella Baixa. Vi fresc i desenfadat amb forta intensitat aromàtica. En boca és un vi viu, d'entrada suau i amb bona acidesa.

  • La Niña de Mis Ojos 2023
    7,25 €

    La Niña de Mis Ojos és un vi blanc semidolç de Sauvignon Blanc i Viura (Macabeu). Vi amable i seductor amb un nas aromàtic amb fruita i notes cítriques mentre que en boca ens trobem un vi afruitat.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

  • Bella Blanc 2022
    5,85 €

    Bella Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. Vi fresc, sec i mediterrani amb molta presència aromàtica en nas i una fina estructura àcida.

  • Mims Blanc 2022
    7,80 €

    Mims Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi fresc, fi i afruitat a més de ser una explosió aromàtica.

  • Vimblanc Sol i Serena
    18,60 €

    Vimblanc Sol i Serena és un vi dolç de panses monovarietal, 100% Macabeu que realitza una criança per solera aconseguitn un vi untuós, llarg i llaminer en definitiva, espectacular.

  • Vedrenyes 2020
    7,90 €
    Sense estoc

    Vedrenyes és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Aromes amb notes de fruites blanques, records de mel fresca i notes minerals. En boca atac untuós i ampli, deixant un final fresc.

  • La Guineu d'Argent Blanc
    12,90 €

    La Guineu d'Argent Blanc és un vi d'edició limitada coupage mix de macabeu i garnatxa blanca. És un vi brisat, elegant i original de caràcter mediterràni, ideal per gaudir glop a glop en bona companyia.

  • Suñer Macabeu de Ginestar

    Suñer Macabeu de Ginestar és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu de vinyes plantades fa més de 60 anys a la riba del riu Ebre. Un vi jove, fresc, intens i persistent. Un vi de vinyes velles que et sorprendrà i et farà repetir.

  • Suñer Blanc Acàcia

    Suñer Blanc Acàcia és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. Un vi que desprèn aromes de fruita juntament amb notes florals i cítriques. En boca és fresc i elegant. Una sorpesa que et farà embogir.

  • Vi Mama Mare Mother edició especial
    12,50 €

    Vi blanc pel dia de la Mare. Regal per a la mare.

    Mamá Mare mother és una edició especial del Plantadeta Blanc (DOC Priorat) un vi blanc cupatge de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell.
    Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: mamá, mare, mother, mor, maman, mutter, mamãe, ama, mamma... una part d'on venim.  De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: mama.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial.
    Et portem el millor vi pel dia de la mare. Un regalo original para madres primerizas o expertas, en definitiva el mejor regalo para la mejor madre.

  • Celler del Foix Blanc
    6,50 €
    a
  • Rebuf 2022
    8,25 €

    Rebuf és un vi blanc jove elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa el potencial de les varietats de la DO Montsant. És molt aromàtic i complex gràcies a la garnatxa blanca mentre que el macabeu li dona un toc de frescor.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating