Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

4 Articles

Comprant per
  • Ennak + Plus 2019
    8,95 €

    Ennak + Plus és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, Carinyena, Garnatxa tintorera i Sirà, diferents varietats autòctones cultivades de manera ecològica. Vi fresc en nas mentre que en boca és suau i lleuger.

  • Còsmic Valentia 2021
    19,95 €

    Còsmic Valentia és un vi blanc jove monovarietal, 100% Carinyena blanca, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Les Cousins Antagonique 2019

    L'Antagonique és un vi blanc en concret, un blanc de noirs. És a dir, un vi blanc que neix de ceps de raïms negres. Aquest vi blanc és coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi molt expressiu en nas i de boca envolupant i afruitada que deixa encandilat a qui el prova.

  • Singulars Garnatxa Blanca
    Sense estoc

    Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating