Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

15 Articles

Comprant per
  • Faustino I Gran Reserva 2011
    20,40 €

    Faustino I Gran Reserva és un vi negre monovarietal, 100% Tempranillo. Un vi elaborat per la bodega Faustino, un dels celler més històrics de la DOC Rioja amb molta personalitat i caràcter. Un vi que et farà repetir sempre.

  • Dinastía Vivanco Reserva
    16,80 €

    Dinastía Vivanco Reserva és un vi elaborat amb Tempranillo i Graciano que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Criança de 24 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Ramón Bilbao Reserva 2018
    Special Price 12,95 € Regular Price 14,50 € Estalvi 11%

    Ramón Bilbao Reserva és un gran negre, un vi que mostra el saber i el gust d'un Rioja. Amb records intensos i aromàtics en nas, i de pas elegant en boca el fan un vi excepcional.

  • Luis Cañas Reserva 2016
    17,65 €

    Luis Cañas Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo i graciano pels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Criança de 18 mesos en barriques de roure francés i americà. És un vi de llarg record.

  • 6 Ampolles Ramon Bilbao Reserva + Regal 6 Copes
    89,00 €

    Ramón Bilbao Reserva és un gran negre, un vi que mostra el sabor i el gust d'un Rioja. Amb records intensos i aromàtics en nas, i de pas elegant en boca el fan un vi excepcional.

  • Remelluri Reserva 2015
    24,50 €

    Remelluri Reserva és un vi negre coupage de Garnatxa, Graciano i Ull de llebreo. Un rioja clàssic que es converteix en una aposta segura sempre per la seva elegància, sedositat i bona acidesa. L'has provat ja?

  • Marqués de Murrieta Reserva 2013
    36,50 €

    Últimas botellas del vino tinto Rioja Marqués de Murrieta Reserva 2013 es un vino tinto elaborado con tempranillo, mazuelo y garnacha de viñas viejas. Es un vino con un marcado potencial frutal. Final persistente, equilibrado y elegante, demuestra el estilo de la Rioja más tradicional.

  • Izadi El Regalo 2019
    33,50 €
    Sense estoc

    Izadi El Regalo és un vi negre criança coupage de Tempranillo, Garnatxa, Graciano i Carinyena procedents de vinyes velles. És un vi envolupant i lleuger, afruitat i amb records de la criança en barrica.

  • Hacienda López de Haro Criança 2017

    Hacienda López de Haro Criança és un vi negre coupage de Ull de Llebre, Garnatxa i Graciano procedents de vinyes velles assentats a la zona de la Sonsierra.

    Un vi més que perfecte amb una excel·lent relació qualitat-preu.

  • Hacienda López de Haro Reserva 2016
    8,50 €

    Hacienda López de Haro Reserva és un vi negre coupage de Tempranillo i Graciano procedents d'una selecció de vinyes velles assentades en la zona de la Sonsierra. Vi potent en nas amb aromes primaris de fruita madura mentre que en boca es presenta equilibrat, rodó i untuós.

  • Viña Cubillo Crianza 2014
    15,50 €

    Viña Cubillo Criança és un vi negre coupage de Ull de Llebre, Garnatxa, Carinyena i Graciano, la resta, totes són les seves pròpies vinyes. Vi que procedeix d'una de les zones més prestigioses i privilegiades pel cultiu de la vid en la zona de la Rioja Alta. Un clàssic riojano amb un gran qualitat-preu. Fi, fresc i persistent.

  • Viña Tondonia Reserva 2009
    38,90 €

    Viña Tondonia Reserva és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Graciano y Carinyena, procedents de les seves pròpies vinyes. Vi clàssic que es caracteritza per la seva suavitat i la seva llarga capacitat de guarda. Quan es té en copa s'entrega totalment amb aromes complexos i acaronant la boca per guadir-lo lentament.

  • Marqués de Cáceres Criança 2015
    7,90 €

    Marqués de Cáceres Criança és un vi negre criança coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa Negra i Graciano. Vi de grans aromes a fruita, tocs especiats i suaus torrats. En boca intens, persistent i llarg. Un vi per gaudir. 

  • Marqués de Cáceres Reserva 2017
    12,90 €

    Marqués de Cáceres Reserva és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa Negra i Graciano. En nas trobem fruita, notes torrades, fustes nobles i espècies dolces. Boca llaminera i envoltant. Un Reserva de gran elegància i complexitat.

  • Selección de Grandes vinos Rioja
    134,52 € Regular Price 151,00 €

    Selección de Grandes vinos Rioja es la oportunidad para disfrutar de los mejores vinos de la DO Rioja con este pack de 6 botellas. Disfruta de las diferentes bodegas dándote un paseo por ellas gracias a sus vinos. ¿Te lo quieres perder?

    1 botella de Muga Selección Especial
    1 botella de Viña Tondonia Reserva
    1 botella de Remelluri Reserva
    1 botella de Marqués de Murrieta
    1 botella de Luis Cañas Reserva
    1 botella de Ramón Bilbao Reserva

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating