Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

14 Articles

Comprant per
  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Clònic Criança 2017
    10,25 €

    Clònic Criança és un vi negre coupage de Carinyena, Cabernet Sauvingon i Syrah. És un vi aromàtic, de nas intens i net. En boca es mostra molt potent i robust.

  • Loidana 2019
    14,95 €
    Sense estoc

    Loidana és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena, dos raïms autòctons del Priorat, i un lleuger toc de Cabernet Sauvignon. Loidana és el vi ideal per iniciar-se en la complexitat dels vins del Priorat. És equilibrat, fresc i d'entrada suau.

  • Mas de les Vinyes Jove 2023
    7,25 €

    Mas de les Vinyes Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Cariñena. És una verdadera explosió de fruita madura amb una entrada suau i sedosa.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Vessants Xic 2010
    6,99 €
    Sense estoc

    Vessants Xic és un vi jove elaborat amb Garnatxa, Cabernet-Sauvignon i Syrah. Vi de cultiu ecològic, amb caràcter on ha absorbit tot el que un vi pot sostenir, maceracions llargues i fermentat per llevats autòctons.

  • Traca i Mocador
    19,95 €

    Traca i Mocador és un vi jove elaborat amb una selecció de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah. Deixa una empremta en la boca i fa que desperti en nas una anyada càlida del Montsant.

  • Nita 2020
    12,95 €

    Nita és un vi negre jove coupage variat de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó i Syrah procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. És un vi estructurat, aromàtic i ben cobert de color.

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • Orto 2021
    11,95 €

    Orto és un vi negre jove coupage variat de Samsó, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre procedents de 12 terres diferents principalment calcàries. És un vi ple de joventut que es defineix absolutament com un autèntic Montsant amb un subtil punt d'elegància que li aporten els aromes a fusta.

  • Selecció especial etiquetes curioses
    70,14 €

    Enamorat de les etiquetes dels vins? Dissenys sorprenents per a vins exquisits que et deixaràn bocabadat per l'etiqueta i el vi.

    Et portem una selecció especial de 6 vins diferents que et deixaràn sense paraules i el millor de tot amb ENVIAMENT GRATÜIT!

    Les Cousins Inconscient (DOQ Priorat) Vi fresc i alegre, però a la vegada complex i profund que ensenya el Priorat.
    Lo Petit de la Casa (DOQ Priorat) Vi de gran intensitat aromàtica i entrada fresca i intensa en boca.
    Martina Blanc (DOQ Priorat) Vi fresc i desenfadat amb una forta intensitat aromàtica, molt viu i equilibrat en boca.
    Sang de Corb (DO Terra Alta) Vi ecològic intens en nas. Untuóa, voluminós i fresc en boca. Un gran criança!
    Miloca Garnatxa (DO Montsant) Vi fidel a les seves arrels per gaudir de la varietat amb la que ha estat elaborat.
    El marido de mi amiga (DO Rioja) Vi semidolç, fresc i divertit amb volum de glop llarg i equilibrat en boca.

    Pack amb ENVIAMENT GRATÜIT!

  • Artiola cupatge Negre
    4

    Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

  • Ètim El Joc
    4,90 €

    Ètim El Joc és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Merlot. Molt aromàtic en nas mentre que en boca es mostra intens, jove i sense complexes. Vi amb molt de caràcter, fresc i ric en matisos. Un vi ideal pel dia a dia.

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating