Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 32

Comprant per
  • Ramón Bilbao Reserva 2018
    Special Price 12,95 € Regular Price 14,50 € Estalvi 11%

    Ramón Bilbao Reserva és un gran negre, un vi que mostra el saber i el gust d'un Rioja. Amb records intensos i aromàtics en nas, i de pas elegant en boca el fan un vi excepcional.

  • Faustino I Gran Reserva 2011
    20,40 €

    Faustino I Gran Reserva és un vi negre monovarietal, 100% Tempranillo. Un vi elaborat per la bodega Faustino, un dels celler més històrics de la DOC Rioja amb molta personalitat i caràcter. Un vi que et farà repetir sempre.

  • Terra de cuques Vi de la Vila Torroja 2018
    29,50 €

    Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

  • Monestir del Tallat Merlot
    7,50 €
    4

    Monestir del Tallat Merlot és un vi elaborat artesanalment cosa que permet aconseguir tot el potencial en aromes naturals de cada collita, rigurosament limitada a la producció de la vinya familiar. És un vi ampli, dens i rodó en boca.

  • Monestir del Tallat Cabernet Sauvignon Reserva
    7,50 €
    Sense estoc

    Monestir del Tallat Cabernet Suavignon Reserva és un vi negre criança amb aromes típics de la varietat per la qual es composa.

  • Dinastía Vivanco Reserva
    16,80 €

    Dinastía Vivanco Reserva és un vi elaborat amb Tempranillo i Graciano que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Criança de 24 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Luis Cañas Reserva 2016
    17,65 €

    Luis Cañas Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo i graciano pels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Criança de 18 mesos en barriques de roure francés i americà. És un vi de llarg record.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2018
    24,95 €

    Marqués de Murrieta Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo, mazuelo i garnatxa de vinyes velles. És un vi amb un marcat potencial fruital. Final persistent, equilibrat i elegant.

  • Etern 2020
    46,50 €

    Etern és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes velles. Un vi potent i agradable a la vegada que mostra l'essència de la zona del Priorat.

  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Clos Mogador 2020
    85,90 €
    Sense estoc

    Clos Mogador és un vi negre reserva coupage variat de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de la finca Clos Mogador. A aquest vi se li ha otorgat la qualificació "Vi de Finca", una qualificació diferenciada i molt reconeguda. És un vi complex que passa de la força masculina a la sensualitat femenina.

  • Selecció de Grans Vins del Priorat
    129,38 € Regular Price 143,75 €

    Busques els grans Priorats en una sola selecció de vins? Aquí la tens! Sis vins negres amb molt caràcter i personalitat que no et deixaràn indiferent amb els que viatjar al Priorat mitjançant els sabors i olors que desprenen.

    1 Ampolla de Vi de Vila Torroja
    Vi reserva de gran intensitat aromàtica i entrada potent.
    1 Ampolla de Plantadeta Criança
    Vi de vinyes velles amb caràcter, equilibrat i intens.
    1 Ampolla de Lo Món
    Vi de complexitat aromàtica i molt carnós, fresc en boca.
    1 Ampolla de Buxus
    Vi intens, madur i carnós, matisos de cacao i cireres madures.
    1 Ampolla de Martinet Bru
    Vi bàsic i fidel a la essència tradicional de la comarca.
    1 Ampolla de Prior Scala Dei
    Vi estructurat i amb una plenitut d'aromes.

    No deixis escapar aquesta gran selecció amb aquest preu de bojos!

    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Mil·lenium 2017
    20,95 €

    Mil·lenium és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Syrah. És un vi d'aromes concentrats on prenen protagonisme les notes balsàmiques, molt carnós i de justa acidessa.

  • Magnum Vi de la Vila Torroja Terra de cuques 2018
    61,60 €

    Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

  • Fromm Pinot Noir Fromm Vineyard 2015
    72,25 €

    Vino tinto Pinot Noir Fromm Vineyard elaborado en Nueva Zelanda, en la bodega Fromm Vineyard con de la denominación de origen Marlborough. Es un vino concentrado, con notas de fruta madura y taninos ligero.

  • Andeluna Pasionado Cuatro Cepas 2016
    38,50 €

    Andeluna Pasionado Cuatro Cepas és un vi negre monovarietal, 100% Malbec. Aromes amb personalitat definida de la varietat mentre que en la boca es percep el seu gran volum i intensitat.

  • Protos 27
    20,90 €

    Protos 27 és un vi negre reserva monovarietal, 100% Ull de Llebre. És l'homenatge als 11 visionaris que van fundar Protos. Un vi que plasma 10 anys de feina i investigació en la millora de tècniques de cultiu, caracterització de vinyes i de barriques i utilització de llevats autòctons aconseguint un vi amb personalitat i caràcter. Un vi elegant, molt equilibrat i fàcil de beure de la zona de la Ribera del Duero.

  • Hacienda López de Haro Reserva 2016
    8,50 €

    Hacienda López de Haro Reserva és un vi negre coupage de Tempranillo i Graciano procedents d'una selecció de vinyes velles assentades en la zona de la Sonsierra. Vi potent en nas amb aromes primaris de fruita madura mentre que en boca es presenta equilibrat, rodó i untuós.

  • Viña Tondonia Reserva 2009
    38,90 €

    Viña Tondonia Reserva és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Graciano y Carinyena, procedents de les seves pròpies vinyes. Vi clàssic que es caracteritza per la seva suavitat i la seva llarga capacitat de guarda. Quan es té en copa s'entrega totalment amb aromes complexos i acaronant la boca per guadir-lo lentament.

  • Mauro VS 2020
    69,90 €

    Mauro VS és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de les vinyes situades a Tudela del Duero i Traspinedo. Vi molt penetrant en nas mentre que es mostra delicat i amb volum en boca. Un vi de guarda amb el que gaudiràn tots els sentits.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating