Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

7 Articles

Comprant per
  • Bott-Geyl Riesling Les Elements 2020
    21,50 €
    Un vi amb cos, tánic i ben equilibrat, intens i persistent.
  • Marcel Deiss Riesling 2022
    33,90 €

    Marcel Deiss Riesling es un vino blanco monovarietal 100% Riesling elaborado por la bodega Marcel Deiss en el corazón de Alsacia. Es un vino refrescante y afrutado.

  • Peter Jakob Kühn Jacobus Riesling Trocken 2016
    12,90 €
    Sense estoc

    Peter Jakob Kühn Jacobus Riesling Trocken - Weingut Peter Jakob Kühn

  • Gramona Vi de Glass Riesling
    16,95 €

    Gramona Vi de Glass Riesling és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Riesling. És un vi de gran expressivitat aromàtica ademés de ser afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

  • Neudorf Moutere Riesling 2020
    31,50 €

    Neudorf Moutere Riesling és un vi blanc monovarietal, 100% Riesling elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson. Aromes perfumats, cítrica i fruits madurs mentre que en boca ens trobem amb un vi fresc i complex amb una bonica i sucosa acidesa. Vi perfectamente equilibrat i de gran potència.

    Puntuat amb 91 punts per Wine Enthusiast.

  • Trimbach Riesling 2017
    Sense estoc

    Trimbach Riesling és un vi blanc sense criança monovarietal, 100% Riesling, una de les varietats més grans del món. Aromes nets i intensitat pronuncidad mentre que ens trobem amb un bouquet delicadt de caràcter sec i afruitat.

  • Thanisch Riesling Trocken 2022 Mosel
    17,50 €

    Thanisch Riesling Trocken Mosel és un vi blanc monovarietal, 100% Riesling. Vi i i afruitat bouquet, paladar cruixent i fresc, final mineral. Criança durant diferents mesos en barriques de Mosel.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating