Vinagres

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

10 Articles

  • Vinagremel de Romaní Alba
    5,30 €

    Vinagremel de Romaní Alba és un vinagre agredolç amb uns matisos cítrics i florals espectaculars. És de producció artesana i natural. Es fusionen dos productes autèntics i autòctons com és la mel de romaní i el vinagre de garnatxa blanca.

  • Vinagremel de Taronger Rubrum
    5,30 €

    Vinagremel de Taronger Rubrum és un vinagre agredolç amb uns matisos fruitats i dolços espectaculars. És de producció artesana i natural. Es fusionen dos productes autèntics i autòctons com és la mel de taronger i el vinagre de garnatxa negra.

  • Vinagre de Vino Plantadeta 50cl
    3,80 €

    Vinagre de Vino envejecido en roble procedente de la Finca La Plantadeta.

  • Vinagre Agredolç de Vermut
    3,55 €

    Vinagre Agredolç de Vermut Yzaguirre Monestir del Tallat per realçar el sabor dels teus àpats. La barreja del agredolç amb les herbes aromàtiques proporcionen un atractiu perfil aromàtic i una acidesa suau i agradable.

  • Crema de Vinagre amb sabor a Figues
    3,65 €
    Sense estoc

    Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Figues per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar les teves amanides i/o postres.

  • Crema de Vinagre amb sabor a Gerd
    3,65 €
    Sense estoc

    Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Gerd per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar formatges i/o postres.

  • Crema de Vinagre amb sabor a Romaní
    3,65 €
    Sense estoc

    Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Romaní per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar carns i/o carpaccios.

  • Crema de Vinagre con sabor a Tòfona Blanca
    3,65 €
    Sense estoc

    Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Tòfona Blanca per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar carpaccios i/o pastes.

  • Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena
    6,20 €
    Sense estoc

    Crema de Vinagre Balsàmico de Mòdena Romanico per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per potenciar el sabor d'amanides i verdures. Excel·lent per donar un toc personal en carns i peixos. Ideal per realçar el sabor de formatges, fruites i gelats.

  • Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico
    4,50 €

    Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico per realçar el sabor dels teus àpats. Elaborat a partir dels millors mosts, posseeix un exquisit sabor amb un fons dolç i vellutat.

Filter by

Rating