Rosmas

Rosmas es remonta a l'any 1925 quan el seu fundador, Josep ros Capdevila, d'una manera modesta i artesanal va començar a elaborar vi espumós, como així s'anomenava abans al cava. Actualment Rosmas (etimología dels cognoms Ros Masana) és una empresa familiar gestionada per Fèlix Ros Masana i el seu fill Jaume Ros Amigó, segona i tercera generación que han seguit fidels a la seva tradició.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

6 Articles

  • Rosmas Semi Sec
    4,35 €

    Rosmas Semi Sec és un espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava llaminer, fresc i cremós amb un bombolla suau i persistent.

  • Rosmas Brut
    4,75 €

    Rosmas Brut és un escumós Brut coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava aromàtic i amb un bon pas per boca, equilibrat, fresc i amb un bon caràcter.

  • Rosmas Brut Nature
    4,75 €

    Rosmas Brut Nature és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Aroma fresc i afruitat amb una delicadesa suau en la cata.

  • Rosmas Celler de l'Avi
    7,85 €

    Rosmas Celler de l'Avi és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava d'aroma net mentre que en boca és estructurat i suau. Cavas Rosmas elabora en el Penedès seguint la tradició familiar desde 1925 i aquest és un dels seus grans escumosos, no t'el perdis!

  • Rosmas Brut del Racó
    6,35 €

    Rosmas Brut del Racó és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Escumós fi i elegant amb notes subtils i equilibrades. En boca sabor intens, clàssic i harmoniós.

  • Rosmas Gran Reserva 2013
    14,95 €
    Sense estoc

    Rosmas Gran Reserva és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay. La joia de les Caves Rosmas que no et deixarà indiferent. Records de fruita i de la seva llarga criança.

Filter by

Celler

Preu

Tipus de cava

Varietats

Rating