Gramona

Amb Pilar Batllé i Bartolomeu Gramona s'inicia l'elaboració del “Champaña de Cava” com es deia en aquella época. Al 1921 comercialitzen les primeres ampolles elaborades per la família amb noms com Victoria, Gramon, Clos du Marquis o Ninon de Lenclos, uns espumosos que van donar pas als anys 40 a la marca definitiva: Gramona.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

5 Articles

  • Gramona Imperial Gran Reserva 2016
    23,50 €
    Cava versàtil per prendre durant l'àpat fins i tot a les postres.
  • Gramona Celler Batlle 2012
    69,50 €

    Gramona Celler Batlle Gran Reserva és un cava coupage de Xarel·lo i Macabeu. És un vi de terreny amb un varietat bàsica com és el Xarel·lo que el converteix en una referència entre els espumosos del Món.

  • Gramona III Lustros Gran Reserva 2013
    33,75 €

    Gramona III Lustros Gran Reserva és un cava coupage de Xarel·lo i Macabeu, caràcter de la terra i el seu entorn. Procés d'elaboració 100% manual. És un cava emblemàtic amb un gran equilibri entre estructura, cremositat i frescor.

  • Gramona La Cuvee Reserva Brut 2019

    Gramona La Cuvee Reserva Brut és un cava coupage de Xarel·lo i Macabeu. És un escumós de caràcter amable i fresc realitzat amb dues de les varietats autòctones de la zona d'on prové. És un cava que realment sorprèn a aquell qui el pren per primer cop.

  • Magnum Gramona Imperial Gran Reserva 2015
    36,25 €
    Cava versàtil per prendre durant l'àpat fins i tot a les postres.