Escumosos

Busca el cava que més t'agradi per acompanyar totes les teves celebracions en una amplia selecció d'escumososque inclou des dels elegants gran reserva fins els caves més joves.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-50 de 50

Comprant per
  • Raventós i Blanc de la Finca Gran Reserva 2019
    22,50 €

    La Finca de Raventós i Blanc Gran Reserva és un cava Gran Reserva Brut elaborat amb cinc varietats diferents de raïm però que té com a base principal el Xarel·lo cosa que el fa un ensamblatge innovador. És el primer vi espumós de la cava Raventós i Blanc, que el seu coupage inicial va ser fet per Josep María Raventós Blanc abans de morir. Un vi espumós de finca, amb el segell personal del seu creador.

  • Privat Brut Reserva 2020
    9,95 €
    Sense estoc

    Privat Brut Reserva és un cava premium ecològic Brut coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. Un cava excepcional molt suau, fresc, delicat i elegant que no t'has de perdre.

  • Gramona Celler Batlle 2012
    69,50 €

    Gramona Celler Batlle Gran Reserva és un cava coupage de Xarel·lo i Macabeu. És un vi de terreny amb un varietat bàsica com és el Xarel·lo que el converteix en una referència entre els espumosos del Món.

  • Rosa Cusiné
    26,50 €

    Rosa Cusiné és un escumós rosat ecològic monovarietal, 100% Garnatxa procedent de la Finca Las Torres. Un rosat subtil amb una entrada en paladar enèrgica i cremosa que el converteix en un escumós exquisit. No et perdis la oportunitat de provar-lo.

  • Selectio
    14,90 €
    Sense estoc

    Selectio és un escumós Brut coupage de Xarel·lo, Chardonnay, Parellada i Macabeu procedents de les Finques Parés Baltà, Els Pujols i Las Torres. Escumós de gran qualitat, un clàssic de Parés Baltà amb la millor qualitat any rere any que es presenta elegant i excepcional en boca.

  • Parés Baltà Brut

    Parés Baltà Brut és un escumós ecològic coupage de Parellada, Macabeu i Xarel·lo procedent de les finques Las Torres i Parés Baltà. Escumós amb aromes de fruites blanques que en boca és fresc i viu.

  • Juvé y Camps Essential Xarel·lo
    13,45 €

    Essential Brut de Juvé y Camps és un cava Reserva Brut elaborat exclusivament amb raïms de la varietat Xarel·lo de les vinyes d'Espiells i Can Rius. Homenatge a la varietat Xarel·lo expressant fidelment la personalitat de les vinyes d'on prové. Un cava cremós, fresc i amb un pas de boca que retorna les sensacions de fruita madura que s'aprecien en nas.

  • Juvé y Camps Blanc de Noirs
    27,75 €
    Sense estoc

    Juvé y Camps Blanc de Noirs és un cava Reserva Brut elaborat amb la millor selecció de Pinot Noir, en la propietat d'Espiells. Un escumós amb un aroma sorprenent, elegant i complexe mentre que en boca ofereix estructura i fruitositat. Ens convida a gaudir d'una riquesa de sensacions extraordinaries.

  • Raventós Rosell Reserva Heretat Brut
    12,65 €

    Raventós Rosell Reserva Heretat Brut és un escumós coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. És un cava d'intensitat mitja, franc, cremós, estructurat i amb una agradable acidesa. Un cava harmoniós i elegant.

  • Selecció caves Olivella i Bonet
    32,74 € Regular Price 34,45 €
    Sense estoc

    Selecció caves Olivella i Bonet

    La selecció conté:

    OLIVELLA I BONET BRUT
    Aroma fresc i afruitat amb una delicadesa suau al tast.
    OLIVELLA I BONET BRUT NATURE
    Fermentació i envelliment en ampolla entre 14 i 18 mesos.
    OLIVELLA I BONET RESERVA ESPECIAL BRUT NATURE
    Aroma fi i subtil. Afruitat en nas.
    OLIVELLA I BONET ROSAT BRUT
    Aroma de fruites vermelles, fi i elegant amb una acidesa equilibrada.
    MONT CARANAC BRUT
    Sec amb uns fons fruiter i molt bona acidesa.
    MONT CARANAC BRUT NATURE
    Afruitat en nas. Forta personalitat, fi i subtil.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating