Vermut Dorado

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

4 Articles

  • Vermut de Reus Iris Dorado 1l
    5,25 €
    5

    Vermut de Muller Iris Dorado és un vermut elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques, seguint la fórmula tradicional, que durant dècades li ha donat el seu sabor i aroma característics. Aroma molt perfumat i persistent mentre que en boca és intens, dolç i net.

  • Caixa de fusta Vermouth Padró & Co (4bot.)
    68,00 €

    Caixa de fusta Vermouth Padró&Co per quatre ampolles inspirada en les antigues caixes de transport de vi retornables que s'utilitzava en la bodega Padró en l'any 1960. En aquesta caixa de fusta podreu coleccionar 4 ampolles de vermouth de diferents tipus, una presentació ideal per regalar o per que gaudiu dels millors vermouths de la zona de Bràfim. Contingut de la caixa:

    1 ampolla de Padró&Co Blanc Reserva
    1 ampolla de Padró&Co Negre Clàssic
    1 ampolla de Padró&Co Daurat Amarg Suau
    1 ampolla de Padró&Co Reserva Especial

  • Vermut Iris Dorado Garrafa 5L

    Garrafa de 5 litres de Vermut Iris DORADO és un vermut elaborat amb una selección de vins i plantes aromàtiques que segueixen la fòrmula tradicional de décades. Sabor i aroma característics que et sorprendrán. Aroma molt perfumat i persistent mentre que en boca és intens, dolç i net.

  • Vermouth Padró & Co Dorado Amargo Suave
    10,75 €

    Vermouth Padró & Co Daurat Amarg Suau és un vermut tradicional amb una característica principal peculiar perquè no porta caramel, proporcionant un particular color daurat com els antics vermuts casolans.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Rating