Rom

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

14 Articles

  • Ron Cubano Havana Club 7
    22,95 €

    Ron Cubano Havana Club 7 és l'autèntica essència del ron cubà com diu el seu creador. És una barreja de roms excepcionals envellits, cadascun, per 7 anys. És un rom complex que es pot gaudir sol amb ginger ale.

  • Ron Cubano Havana Club Selección de Maestros
    49,50 €

    Ron Cubano Havana Club Selección de Maestros és el resultat de les millors barriques dels cellers mereixedors del segell "Selecció" pels Mestres del Rom Cubà. Un rom suau al paladar, agradable i aromàtic que t'embauca en un viatge per un món de sabors.

  • Ron Brugal 1888
    44,95 €
    Sense estoc

    Rom Brugal 1888 és un rom verdaderament extraordinari produït en la República Domicana i combinant els rics sabors de bourbon i Jerez mitjançant d'un procés de doble envelliment. Aromes dolços i torrats mentre que en boca es presenta suau i amb cos.

  • Ron Zacapa Centenario 23 años Solera Gran Reserva
    56,25 €
    3.5

    Ron Zacapa Centenario 23 años Solera Gran Reserva és un rom fet a Guatemala. És un art, una expressió de paciència, riquesa, qualitat i barreja mestra. Neix de la barreja de 6 roms i s'envelleix a la perfecció en les altures de Quetzaltenango desevolupant els seus sabors complexes i el seu caràcter especial.

  • Ron Bumbu
    34,95 €
    5

    Ron Bumbu és un rom especiat de Barbados que es basa en la recepta original creada pels mariners de les Antillas del segle XVI. És un rom envellit 15 anys en barrils que han tingut en el seu interior bourbon, un rom de molta qualitat pensat per prendre sol o amb gel. Se'ns presenta molt aromàtic i de cos mitjà.

  • Ron Don Papa
    32,50 €
    Sense estoc

    Rom Don Papa és un rom Premium elaborat en petites partides a l'Illa Negros Occidental a Filipines coneguda per la gran qualitat de la canya de sucre. Lleuger i afruitat d'olfacte, i suau i delicat en boca és un gran licor. 

  • Ron Don Papa estuchado
    33,95 €
    Sense estoc

    Rom Don Papa és un rom Premium elaborat en petites partides a l'Illa Negros Occidental a Filipines coneguda per la gran qualitat de la canya de sucre. Lleuger i afruitat d'olfacte, i suau i delicat en boca és un gran licor. 

  • Ron Don Papa 10 Años
    Special Price 49,95 € Regular Price 56,50 € Estalvi 12%
    Sense estoc

    Rom Don Papa 10 anys és un rom Premium edició limitada elaborat en petites partides a l'Illa Negros Occidental a Filipinas coneguda per la gran qualitat de la canya de sucre. Rom més fosc, profund i bo.

  • Ron Legendario Elixir
    15,50 €

    Ron Legendario Elixir és un beguda única en essència i sabor que ens recorda a l'illa de Cuba. Aroma delicadament profund i dolç al beure amb un bouquet molt especial.

  • Ron Barceló Añejo
    13,95 €

    Ron Barceló Añejo es el fruit d'una cuidadosa selecció de les mels de canya de sucre. S'emmarca dins de la més pura i noble tradició de la República Dominicana. Es suau, sedós i amb bona profunditat en boca. 

  • Ron Bacardi Blanc
    17,90 €

    Ron Bacardi Blanc és un rom cubà pur i equilibrat que s'elabora mitjançant un innovador per aconseguir un rom de color transparent amb un gust suau i sec.

  • Ron Bacardi Black
    Special Price 17,35 € Regular Price 18,20 € Estalvi 5%

    Ron Bacardi Black és un rom fosc de primera qualitat de sabor suau i ric per consumidors elegants i sensuals.

  • Rom Cremat Pujol 2l
    26,50 €

    Rom Cremat Pujol és un rom nacional de primera qualitat, gustós i càlid.

  • Ron Matusalem Añejo
    13,85 €

    Ron Matusalem Añejo és una barreha dels millors rons anyencs utilitzant el mètode de Solera. És un deliciós i refinat ron de la República Dominicana. Aromes delicats i paladar suau.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Rating