Ratafia

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

8 Articles

  • Ratafia Russet
    13,25 €

    Ratafia Russet esta elaborada artesanalment seguint els mètodes tradicionals de maceració d'aiguardent, nous verdes i plantes aromàtiques seleccionades. 

  • Ratafia de l'Avi Guillem
    12,75 €
    5

    Ratafia de l'Avi Guillem és un licor de tradició artesanal que s'elabora a partir de la maceració de nous verdes del Palau d'Anglesola i més de 20 herbes aromàtiques diferents, envellida en bótes de roure i seguint els mètodes més purs de la tradició licorera. Una ratafia exquisita, amant dels millors paladars.

  • Crema de Ratafia de l'Avi Guillem
    13,50 €
    5

    Crema de Ratafia de l'Avi Guillem és una crema que s'elabora afegint a la Ratafia llet i sucre, conferint-li una textura i un sabor únics.

  • Bombó de Ratafia de l'Avi Guillem
    13,20 €

    Bombó de Ratafia de l'Avi Guillem és el resultat d'una curosa selecció d'herbes aromàtiques, nous verdes i cacau que le confereixen un aroma i sabor únics.

  • Ratafia L'Hòstia 50cl
    12,25 €

    Ratafia L'Hòstia - Ratafia Hardcore és un licor extrem amb un contingut alcohòlic per damunt de la mitjana de les ratafies. Aquesta conté un 35% d'alcohol, una autopista directa al nirvana català. "Ampolla de mig litre de ratafia hardcore de la que surten 13 xarrups ideals per confesar-vos en grup. Un format còmode per celebrar eucaristies hardcore"

  • Ratafia de Magnòlies Mina
    Special Price 13,80 € Regular Price 14,50 € Estalvi 5%

    Ratafia Mina de Magnòlies és la primera ratafia embotellada de magnòlies recollides a mà a Bellmunt del Priorat que s'elabora mitjançant una recepta no escrita que ha anat passant de generació en generació. Ratafia elegant amb tocs amargs, d'entrada molt fresca i balsàmica. Deixa't sorprendre i gaudeix.

  • Ratafia L'Hòstia 1L
    17,90 €

    Ratafia L'Hòstia - Ratafia Hardcore és un licor extrem amb un contingut alcohòlic per damunt de la mitjana de les ratafies. Aquesta conté un 35% d'alcohol, una autopista directa al nirvana català. "Ampolla d'un litre de ratafia hardcore de la que surten 25 xarrups ideals per confesar-vos en grup. Un format còmode per celebrar eucaristies hardcore"

  • Miniatura Ratafia L'Hòstia - Hostieta 5cl
    3,55 €

    Ratafia L'Hòstia - Ratafia Hardcore és un licor extrem amb un contingut alcohòlic per damunt de la mitjana de les ratafies. Aquesta conté un 35% d'alcohol, una autopista directa al nirvana català. "Ratafia hardcore d'un sol glop. Xarrup ideal per dur al bolso i pecar en solitari. Es pot facturar a l'avió i és fàcil de colar a garitos i festivals."

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Rating