Ginebres

Busca a la nostra seleccció de GINEBRES la que més t'agradi per crear els gin tònics més de moda i qualitat.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-30 de 30

  • Seagram's Extra Dry Gin
    18,50 €

    Seagrams Extra Dry Gin és una de les ginebres més conegudes i populars del món per això és coneguda amb el nom de The Perfect Gin. Barreja de manera excel·lent els seus maravellosos sabors botánics amb un procés d'elaboració doble utilizant grans selectes del Centre America i espècies botàniques de tot el món.

  • Gin Bulldog
    22,95 €

    Bulldog és una ginebra elaborada a Londres. London Dry és l'estil més clàssic d'aquesta ginebra encara que és fresca, quasi floral. Ginebra molt refinada resultat d'una quadrúple destil·lació en alambí de cobra i triple filtració, és una ginebra ultra premium.

  • Bombay Sapphire
    21,50 €

    Bombay Sapphire London Dry Gin és una de les ginebres més populars al mercat. S'elabora al 100% amb gra pur d'Escòcia. És excepcionalment suau en boca i amb tocs d'espècies variats en nas, recordant a l'Índia.

  • Tanqueray No Ten
    28,95 €

    Ginebra suau i molt fresca amb tocs cítrics . La primera ginebra destil·lada que utilitza cítrics i plantes fresques recollides a mà.

    Per cada ampolla Tanqueray Ten et Regalem 2 copes serigrafiades amb la marca Tanqueray nº Ten.

    10% de  DESCOMPTE
    Fins el 31/10/2015

  • G'Vine Floraison
    Special Price 27,75 € Regular Price 32,75 € Estalvi 15%

    G'Vine Floraison és una ginebra elaborada a França i és la primera del món que utiliza el raïm verd (Ugni-Blanc) procedent de la regió de Cognac juntament amb al flor d'aquest per crear una concept radicalment diferent. Sedueix tant als amants del món de la ginebra com als paladars novells.

  • London nº1 Dry Gin
    29,95 €

    London nº1 Dry Gin és una ginebra única que la suma dels detalls que conformen la seva personalitat, la qualitat dels seus ingredients, el seu mètode de destil·lació, el seu color i el disseny de la seva ampolla confereixen el seu singular caràcter. El seu gran caràcter aromàtic li proporcionen una gran complexitat.

  • Dry Gin 19 Flors
    Special Price 19,95 € Regular Price 20,90 € Estalvi 5%
    Sense estoc

    Dry Gin 19 Flors és una ginebra catalana molt singular obtinguda a partir de la destil·lació artesanal en uns petits alambins de cobre. Es destil·la un alcohol de gra macerat en una original i única combinació de 19 plantes, arrels i flors. Cada destil·lació es mereix i necessita tranquilitat i pausa.

  • Hendrick's Gin
    Special Price 26,85 € Regular Price 29,95 € Estalvi 10%

    Gin Hendrick's és uan ginebra Escocesa elaborada artesanalment seguint una vella recepta tradicional. Una ginebra que infusiona de manera excepcional l'extraordinària Rosa Damascena de Bulgària i cogombres seleccionats dels millors productors per aconseguir una ginebra amb un sabor especial i diferent.

  • The Botanical's Premium London Dry Gin
    34,90 €

    The Botanical's Premium London Dry Gin és una ginebra ultra premium, tipo London Dry, obtinguda per 5 destil·lacions i 14 botànics, creada de forma artesanal en la destil·lería Langley Distillery. Ginebra suau i elegant.

  • Ginebra Nordés Premium

    Nordés Gin és una ginebra Premium d'origen gallec que homentaja la terra, rica en aromes naturals i sabors exquisits. Nordés és Galicia en estat pur. Caràcter, sabor i aromes.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating