Ginebres

Busca a la nostra seleccció de GINEBRES la que més t'agradi per crear els gin tònics més de moda i qualitat.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 30

  • Ginebra 7 Set de Gin
    20,50 €

    Ginebra 7 Set de Gin es una ginebra fresca y suave, ambientada en la bonita región de Cataluña. Una ginebra elaborada meticulosamente con siete botánicos y una destilación artesanal. Es la ginebra perfecta para cualquier ocasión ya que proporciona una armonía de sabores que equilibra perfectamente lo clásico y lo moderno. ¿Te la vas a perder?

  • Gin Puerto de Indias Blackberry
    15,50 €

    Puerto de Indias de mora és una ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra única de mora que es suau, fresca i seca alhora.

  • Tanqueray London Dry
    14,85 €

    Tanqueray London Dry és una ginebra perfectament equilibrada i una de les més guardonades del món. Ginebra seca i ben definida amb un intens sabor a ginebre que donen lloc als gintònics més refrescants i als martinis més secs. T'animes?

  • Selecció de Ginebres Premium
    101,90 €

    Selección Gin Premium es un pack para disfrutar de una gran selección de 4 ginebras y lo mejor de todo con ¡ENVÍO GRATIS!

    Tanqueray No Ten es la primera ginebra destilada que utiliza cítricos y plantas frescas, tiene un toque suave y muy fresca.
    Harbour elaborada 100% con elementos naturales de la tierra y el mar del Delta del Ebre, consiguiendo una gin fresca y suave.
    Bullgod es una ginebra muy refinada resultado de una cuádruple destilación en alambique de cobre y triple destilación.
    Nordés es un gin definida como atlántica gallega que homenajea su tierra, rica en aromas naturales y de sabores exquisitos.

    ¡Pack con ENVÍO GRATIS!

  • Gin Puerto de Indias Maduixa
    15,50 €

    Puerto de Indias Strawberry és una ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra original amb un toc dolç, intens aroma i sabor a maduixa i ginebre.

  • Gin Master's
    13,20 €

    Master’s és una ginebra Premium espanyola del tipus London Dry Gin amb un marcat sabor a ginebre i notes cítriques, elaborada per les Destilerías MG. És una ginebra suau i lleugerament picant.

     

  • Harbour Gin
    25,50 €
    5

    Harbour Gin és una ginebra Distilled Gin que neix fruit de la passió de Daniel Casas per la navegació, el mar, la coctelería i la riquesa d'una terra única i màgica com és el Delta de l'Ebre. Aquesta ginebra és capaç de fusionar tot això en aquest líquid fresc i suau, elaborat 100% amb elements naturals de la terra i el mar.

  • Citadelle Gin
    26,95 €

    Citadelle Gin és tècnicament una London Gin encara que el mètode empleat per produir-la és més complexe de lo habitual. És una ginebra pura sense sucres afegits elaborada amb 18 botànics i una base de ginebre.

  • Gin Bulldog amb copa negra de Regal
    Special Price 24,75 € Regular Price 26,00 € Estalvi 5%

    Bulldog és una ginebra elaborada a Londres. London Dry és l'estil més clàssic d'aquesta ginebra encara que és fresca, quasi floral. Ginebra molt refinada resultat d'una quadrúple destil·lació en alambí de cobra i triple filtració, és una ginebra ultra premium.

  • Roku Gin
    24,50 €

    Roku Gin és una ginebra artesanal japonesa premium creada per la destil·leria Suntory Liqueur Atelier, la més antiga de Suntory. Ginebra amb perfil cítric i delicats aromes florals, en boca textura suau i sedosa. Elaborada amb sis delicats botànics japonesos i vuit botànics tradicionals del gin que la fan única i especial.

  • Miniatura G'Vine Floraison
    6,50 €

    Miniatura G'Vine Floraison és un mini botellí de 5cl de la ginebra elaborada a França i és la primera del món que utiliza el raïm verd (Ugni-Blanc) procedent de la regió de Cognac juntament amb al flor d'aquest per crear una concept radicalment diferent. Sedueix tant als amants del món de la ginebra com als paladars novells.

  • Miniatura Gin Bulldog
    2,50 €
    Sense estoc

    Miniatura Bulldog és un mini botellín de 5cl de la ginebra elaborada a Londres. London Dry és l'estil més clàssic d'aquesta ginebra encara que és fresca, quasi floral. Ginebra molt refinada resultat d'una quadrúple destil·lació en alambí de cobra i triple filtració, és una ginebra ultra premium.

  • Miniatura Ginebra Nordés Premium
    5,50 €

    Miniatura Ginebra Nordés Premium és un mini botellín de la ginebra Premium d'origen gallec que homentaja la terra, rica en aromes naturals i sabors exquisits. Nordés és Galicia en estat pur. Caràcter, sabor i aromes.

  • Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa
    2,50 €

    Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa és un mini botellin de 5cl de la ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra original amb un toc dolç, intens aroma i sabor a maduixa i ginebre.

  • Miniatura Gin Hendrick's
    4,00 €

    Miniatura Gin Hendrick's és un mini botellin de 5cl de la ginebra Escocesa elaborada artesanalment seguint una vella recepta tradicional. Una ginebra que infusiona de manera excepcional l'extraordinària Rosa Damascena de Bulgària i cogombres seleccionats dels millors productors per aconseguir una ginebra amb un sabor especial i diferent.

  • Gin MOM Royal Smoothness
    22,50 €

    Gin MOM és una ginebra Premium espanyola però elaborada i produïda al Regne Unit. Elaborada amb fruits vermells i exòtics ingredients botànics per aconseguir el seu suau caràcter. Aroma afruitat i gust dolç. La "Reina de les Gin" tant en estètica com en producte.

  • The Macallan Rare Cask
    325,00 €

    The Macallan Rare Cask és l'estrella de la casa, és un riquíssim whisky vermell caoba single malt. Aquest s'obté d'un ampli ventall de bótes utilitzades per a la seva maduració. Aquest whisky combina coneixements, passió, compromís i creativitat per crear alguna cosa excepcional. Ideal per gaudir sol i així alliberar tots els sabors.

  • Gin F de Formentera
    24,50 €

    F de Formentera o com atrapar dins d'una ampolla tot, la brisa del Mediterràni, el blau de la posidònia, el sol de l'alba d'una petita cala, l'aroma de les salines...Tu tan sols barreja-ho i agita'l amb les rialles dels amics i descobriràs de què té gust Formentera.

    F de Formentera és una ginebra de caràcter mediterrani marcat que s'elabora per complet a la illa de Formentera. Té un sabor molt exclusiu, a més és de color blau turquesa com les platges de Formentera.

  • Mini Ampolla Beefeater
    1,60 €

    Mini Ampolla Beefeater és una ginebra London Dry Gin feta amb un intens toc de ginebre i fortes notes cítriques. Una ginebra excepcional amb aromes complexos en nas i matisos afruitats i herbals en boca.
    Material: Plàstic

  • Gin Mare
    30,50 €

    Gin Mare és una ginebra elaborada amb les tècniques tradicionales del Mediterràni cosa que li permet a cada botànic expressar el seu propi caràcter. Una ginebra que et permet transportar a l'estiu, a la costa, de ple al Mediterràni... T'ho perdràs?

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating