Crema de licor

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

15 Articles

  • Licor de Crema d'Arrós Segadors del Delta

    Crema d'Arròs dels Segadors del Delta de l'Ebre és un licor exquisit i dolç, amb una textura cremosa i un sabor únics. Fruit de més de 150 anys de tradició i dels millors arrossos conreats per més de cinc generacions d'arrossaires en el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

  • Crema d'Orujo Panizo
    8,60 €
    Sense estoc

    Crema d'Orujo Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo barrejat amb la millor crema de llet. Aromes suaus mentre que en boca ens trobem amb un fi paladar que el converteixen en un exquisit licor.

    MEDALLA OR - SPIRITS SELECTION. CONCURS MUNDIAL BRUSELES 2017
    MEDALLA OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017

  • Crema de Ratafia de l'Avi Guillem
    13,50 €
    5

    Crema de Ratafia de l'Avi Guillem és una crema que s'elabora afegint a la Ratafia llet i sucre, conferint-li una textura i un sabor únics.

  • Licor Crema d'Arròs Bomba
    10,50 €

    Licor Crema d'Arròs Bomba elaborat mitjançant la reconeguda varietat autòctona: l'arròs Bomba, cultivat en els arrossals del Delta de l'Ebre. Apta per persones intolerants a la lactosa.

  • Licor Crema d'Arròs Bomba (20cl.)
    5,65 €

    Licor Crema d'Arròs Bomba elaborat mitjançant la reconeguda varietat autòctona: l'arròs Bomba, cultivat en els arrossals del Delta de l'Ebre. Apta per persones intolerants a la lactosa.

  • Licor Bombó d'Arròs Bomba

    Licor Bombó d'Arròs Bomba elaborat a partir de la reconeguda varietat autòctona: arròs Bomba, cultivat als arrossals del Delta de l'Ebre. Apte per persones intolerants a la lactosa.

  • Crema Pastisset Cucafera

    Crema Pastisset Cucafera és un licor sedós elaborat amb cabell d'àngel, moscatell i anís, originari de les Terres de l'Ebre.

  • Baileys Original Irish Cream
    14,25 €

    Baileys Original Irish Cream es la combinación más dulce de whisky y licores irlandeses, nata irlandesa e intensos aromas de chocolate y vainilla. En definitiva, una auténtica delicia que se puede tomar solo con hielo, crear cócteles, sobre helados...

  • Lo Flamenk Crema de Mandarina
    9,90 €

    Lo Flamenk Crema de Mandarina és una crema suau, dolça i refrescant de mandarina. Ideal per prendre ben freda sola o acompanyada de gel. (Conté derivats làctics)

  • Lo Flamenk Licor de Crema d'Arròs
    9,90 €

    Lo Flamenk Licor de Crema d'Arròs és un licors d'arròs de textura cremosa, entrada en boca suau i dolça. Ideal per prendre ben fred sol o acompanyat de gel. (Conté derivats làctics)

  • Crema de Arroz Panizo

    Crema d'Arròs Panizo és un lior que ens porta a la memòria un dels postres més tradicionals de la nostra gastronomia, l'arròs amb llet. És un licor ideal per gaudir a la sobretaula o com a copa de nit. La crema d'Arròs és un autèntic postre en "chupito".

    MEDALLA PLATA - CINVE 2018
    MEDALLA PLATA - CATAVINUM WORLD WINE & SPIRITS COMPETITION 2018
    MEDALLA PLATA - SPIRITS SELECTION BY CONCOURS MONDIAL BRUXELLES 2018

  • Petonet Licor de Crema d'Arrròs
    14,90 €

    El Petonet Licor de Crema d'Arròs és un licor d'arròs especial, sense gluten i apte per intolerants a la lactosa. Textura molt més cremosa. "Un petonet és això que et ve de gust. Un moment suau, dolç i delicat. Un tocar de llavis... amb la tassa. Un moment agradable i compartit".

  • Crema de Licor D'Vizhoja
    10,95 €
    Sense estoc

    Crema de Licor D'Vizhoja és una beguda espirituosa elaborada a partir d'aiguardents, cafè, lactis i sucres. Una crema suau, dolça i llaminera que et farà repetir per la seva espectacularitat.

  • Crema de Maduixa amb Tequila 100 Pesos
    10,95 €

    Crema de Maduixa amb Tequila 100 Pesos és una crema de maduixa amb tequila. Cremosa i llaminera.

    Elaborada amb autèntic tequila blanc mexicà 100 PESOS.

  • Lo Flamenk Crema de Lima Limón
    9,90 €

    Lo Flamenk Crema de Lima Limón es una crema suave, dulce y refrescante de lima-limón. Ideal para tomar bien fría sola o acompañada de hielo. (Contiene derivados lácteos)

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Rating