Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 90

Comprant per
  • Miniatura - Botellin Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva 10cl
    2,35 €

    Miniatura Vermouth Yzaguirre Rojo Reserva es un botellín de 10cl para disfrutar en formato individual de la dosis exacta para saborear el auténtico vermut de Reus en un aperitivo o para realizar los combinados ideales. Es uno de los mejores vermuts que podras degustar.

    Premio VINARI ORO 2015 y Premio CINVE ORO 2014.

    Medidas: 16 cm de altura x 4 cm de diámetro

     

  • Vermut Miró Rosé
    7,25 €

    Vermut Miró Rosé es el nuevo vermouth rosado de Vermuts Miró elaborado con más de 48 botánicos. Éste es un vermouth evolucionado para tomar entre horas en formato de copa larga o cocktail. Tiene un carácter especial y muy fresco. Anímate a  hacer la combinación perfecta: 50% Miró Rosé y 50% Tónica y disfrutar del momento.

    Gluten Free - Vegano

  • Vermut Miró Rojo 75cl
    Special Price 4,95 € Regular Price 5,50 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Rojo es un vermú rojo, el auténtico vermut de Reus conocido por todo el mundo. Siempre siguiendo la receta familiar mejor guardada a lo largo de los años que le hace inimitable por su exquisito sabor único. Inconfundibles aromas y en boca sutilmente dulce con un ligero toque amargo.

    FORMATO BOTELLA 75cl

  • Licor d'Orujo amb Café Panizo
    Sense estoc

    Licor d'Orujo Café Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo macerat durant 3 mesos amb cafè molt natural. Aromes intensos amb marcats records de cafè mentre que en boca ens trobem amb una entrada untuosa, agradable dolçor i final envoltant.

  • Licor d'Orujo amb Llimona Panizo
    Special Price 7,95 € Regular Price 8,50 € Estalvi 6%

    Licor de Orujo Llimon Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent orujo macerat amb llimones trocejades amb escorça. Licor suau, d'entrada suau i amb un marcat sabor cítric. Ideal per prendre sol o amb gel i per utilitzar amb rebosteria.

  • Aiguardent d'Orujo Blanc

    Aiguardent d'Orujo Blanc Panizo és un aiguardent onbtingut mitjançant la destil·lació dels orujos en calderes de coure. Incolor i brillant. Aromes intensos amb records vegetals mentre que en boca es mostra sec amb bona intensitat.

  • Orujo d'Herbes Panizo
    8,60 €

    Orujo d'Herbes Panizo és un licor que s'obté de la maceració de 33 classes diferents d'herbes. Producte tradicional del nort d'Espanya. Licor amb un suau aroma a herbes silvestres, mentolats i cítrics.

    MEDALLA D'OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017
    90 PUNTS GUIA PEÑÍN

  • Licor de Crema d'Arrós Segadors del Delta

    Crema d'Arròs dels Segadors del Delta de l'Ebre és un licor exquisit i dolç, amb una textura cremosa i un sabor únics. Fruit de més de 150 anys de tradició i dels millors arrossos conreats per més de cinc generacions d'arrossaires en el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

  • Vinum Altaris - Vi de misa
    6,35 €

    Vi de misa Vinum Altaris és un vi dolç natural coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu recordant clarament els aromes d'aquestes.

  • Crema d'Orujo Panizo
    8,60 €
    Sense estoc

    Crema d'Orujo Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo barrejat amb la millor crema de llet. Aromes suaus mentre que en boca ens trobem amb un fi paladar que el converteixen en un exquisit licor.

    MEDALLA OR - SPIRITS SELECTION. CONCURS MUNDIAL BRUSELES 2017
    MEDALLA OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017

  • Licor de Orujo amb Mel Panizo
    8,50 €
    Sense estoc

    Licor d'Orujo Mel Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo destil·lat i endulçat amb mel. Aromes melosos mentre que en boca és suau i amb un final d'aromes primaris.

  • Licor de Orujo Torrat Panizo
    Special Price 7,99 € Regular Price 8,50 € Estalvi 6%

    Licor d'Orujo Torrat Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo endulçat amb sucre torrat que li aporta aquest color ambre característic. Aromes suaus i agradables. En boca sedós i untuós.

  • Morujito Panizo
    8,50 €
    Sense estoc

    Morujito Panizo és un original còctel amb un suau toc d'orujo. Sabor a menta i suc de llima, combinació suau i refrescant. Es presenta llest per servir ja sigui de dia o de nit.

  • Licor Avellanes Teichenné
    8,50 €

    Licor Avellanes Teichenné és un licor d'avellanes suau que ha trobat l'equilibri perfecte entre la riquesa del dolç i el sabor de l'avellana. És molt fi i té una gran personalitat.

  • Vermut Rofes Negre 1L
    7,90 €

    Vermut Rofes és un vermut negre amb més de cent anys de tradició familiar i camí de la cinquena genereació. Extraordinària qualitat, aroma delicat i dolç amargor.

  • Vermut Iris Negre
    4.35

    El Vermouth Iris ha estat elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques, seguint la fórmula tradicional, que durant dècades li ha donat aquest sabor i aroma característics. 

  • Vermut El Bandarra
    9,95 €

    El Bandarra és un vermut artesà suau amb sensacions amargants, elaborat amb Xarel·lo i Macabeu. Entrada suau i llaminera en boca que et deixa amb ganes de més. Presentat en ampolla tipus gaseosa.

  • Licor Crema d'Arròs Bomba (20cl.)
    5,65 €

    Licor Crema d'Arròs Bomba elaborat mitjançant la reconeguda varietat autòctona: l'arròs Bomba, cultivat en els arrossals del Delta de l'Ebre. Apta per persones intolerants a la lactosa.

  • Whisky Vat 69
    Special Price 9,75 € Regular Price 10,15 € Estalvi 4%

    Vat 69 és un whisky barrejat molt popular, elaborat a partir de 40 whiskies de malta i de gra. És un whisky suau i equilibrat.

  • Whisky DYC
    9,65 €

    DYC és un whisky elaborat a Segovia, desafiant als escocesos. Un whisky blended de diversos grans envellits separadament durant un mínim de tres anys en barriques de roure americà aconseguint un cos consistent i un profund sabor.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating