Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 161-180 de 272

  • DYC 8 años
    11,25 €

    DYC 8 años és un whisky Blended espanyol d'aroma especiat i lleus tocs a vainilla. Llarg en boca i amb un suau final.

  • Courvoisier VSOP
    Special Price 26,90 € Regular Price 27,75 € Estalvi 3%
    Sense estoc

    Courvoisier VSOP és un brandy produït a França conegut com "El Cognac de Napoleó". Brandy de gran qualitat amb aromes florals i afruitats mentre que en boca es mostra càlid, fi i lleuger.

  • The Glenrothes 12 años
    49,90 €

    The Glenrothes 12 años és un whisky escocès Single Malt que forma part de la col·lecció Soleo, fent homenatge als artesans de Jerez. Aquest whisky manté l'estil clàssic de la destil·lería amb aromes afruitats i tocs especiats i un retrogust lleugerament de fusta.

  • The Glenrothes 18 años
    148,00 €

    The Glenrothes 18 años és un whisky escocès Single Malt que forma part de la col·lecció Soleo, fent homenatge als artesans de Jerez. Whisky impactant, d'expressió complexa i rodona en tots els seus sentits.

  • Laphroaig Select
    36,50 €
    Sense estoc

    Laphroaig Select és un whisky escocès Islay Single Malt. Intens i aromàtic amb notes afruitades i marcada presència de barriques mentre que en boca té una entrada forta.

  • Ron Brugal 1888
    44,95 €
    Sense estoc

    Rom Brugal 1888 és un rom verdaderament extraordinari produït en la República Domicana i combinant els rics sabors de bourbon i Jerez mitjançant d'un procés de doble envelliment. Aromes dolços i torrats mentre que en boca es presenta suau i amb cos.

  • Brandy Uno en Mil
    28,20 €

    Uno en Mil és un brandy Solera Gran Reserva que procedeixen de mil botes de holandes seleccionades i numerades per un envelliment excepcional. Aroma complex i inconfusible mentre que en boca és suau i delicat.

  • Brandy Torres 20 Hors d'Age
    41,00 €

    Brandy Torres 20 és un brandy anyenc Imperial excepcional, un dels millors del mercat i un dels primers brandis del mercat espanyol en incorporar les varietats franceses de raïm en la seva elaboració. Aroma profund i càl·lid mentre que en boca s'exhibeix càl·lid, gras i ampul·lós.

    MEDALLA OR - INTERNATIONAL SPIRITS CHALLENGE 2017
    MEDALLA OR - INTERNATIONAL WINE&SPIRIT COMPETITION 2017
    MEDALLA OR - SAN FRANCISCO WORLD SPIRITS COMPETITION 2017
    MEDALLA OR - SPIRITS SELECTION 2017

  • Miniatura G'Vine Floraison
    6,50 €

    Miniatura G'Vine Floraison és un mini botellí de 5cl de la ginebra elaborada a França i és la primera del món que utiliza el raïm verd (Ugni-Blanc) procedent de la regió de Cognac juntament amb al flor d'aquest per crear una concept radicalment diferent. Sedueix tant als amants del món de la ginebra com als paladars novells.

  • Miniatura Gin Bulldog
    2,50 €
    Sense estoc

    Miniatura Bulldog és un mini botellín de 5cl de la ginebra elaborada a Londres. London Dry és l'estil més clàssic d'aquesta ginebra encara que és fresca, quasi floral. Ginebra molt refinada resultat d'una quadrúple destil·lació en alambí de cobra i triple filtració, és una ginebra ultra premium.

  • Miniatura Ginebra Nordés Premium
    5,50 €

    Miniatura Ginebra Nordés Premium és un mini botellín de la ginebra Premium d'origen gallec que homentaja la terra, rica en aromes naturals i sabors exquisits. Nordés és Galicia en estat pur. Caràcter, sabor i aromes.

  • Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa
    2,50 €

    Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa és un mini botellin de 5cl de la ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra original amb un toc dolç, intens aroma i sabor a maduixa i ginebre.

  • Miniatura Gin Hendrick's
    4,00 €

    Miniatura Gin Hendrick's és un mini botellin de 5cl de la ginebra Escocesa elaborada artesanalment seguint una vella recepta tradicional. Una ginebra que infusiona de manera excepcional l'extraordinària Rosa Damascena de Bulgària i cogombres seleccionats dels millors productors per aconseguir una ginebra amb un sabor especial i diferent.

  • Miniatura Courvoisier VS
    3,00 €

    Miniatura Courvoisier VSOP és un mini botellin de 5cl del brandy produït a França conegut com "El Cognac de Napoleó". Brandy de gran qualitat amb aromes florals i afruitats mentre que en boca es mostra càlid, fi i lleuger.

    PRESENTACIÓ SENSE ESTOIG

  • Miniatura Whisky Jack Daniel's
    2,50 €

    Miniatura Jack Daniel's és un mini botellin de 5cl de whisky que posseeix un gust delicat i únic. Madurat en barrils artesanals.

  • Miniatura Whisky The Famous Grouse
    2,50 €

    Miniatura Whisky The Famous Grouse és un mini botellin de 5cl del whisky blended escocès elaborat per Mathew Gloag & Son. Whisky madurat en barriques fetes a mà, aconseguint un dolç whisky ben arrodonit.

  • Miniatura DYC 8 años
    1,60 €

    Miniatura DYC 8 años és un mini botellin de 5cl del whisky Blended espanyol d'aroma especiat i lleus tocs a vainilla. Llarg en boca i amb un suau final.

  • Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años
    3,00 €

    Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años és un mini botellin de 5cl de whisky blended premium de molt prestigi que ofereix una barreja única de sabors, es caracteritza pel seu aroma suau i equilibrat. Una barreja perfeccionada per navegar per tots els sentits.

  • Miniatura Whisky Cardhu Single Malt 12 años
    4,50 €
    Sense estoc

    Miniatura Whisky Cardhu Single Malt 12 años és un mini botellin de 5cl del whisky pur de malt escocès de la gama Cardhu, un dels més populars i coneguts que es presenta en una elegant ampolla amb tap de fusta de faig. Whisky dolç, net, fresc i amb tocs de roure.

    PRESENTACIÓN SENSE ESTOIG

  • Miniatura The Macallan Triple Cask Matured
    5,00 €
    Sense estoc

    Miniatura The Macallan Triple Cask Matured és un mini botellin de 5cl del whisky escocès Highland Single Malt harmoniós amb un caràcter acollidor ja que combina l'estil clàssic de Macallan i l'inconfusible dolçor del roure americà. Whisky persistent, càl·lid, dolç i sec. El whisky perfecte!

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating