Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 272

  • Seagram's Extra Dry Gin
    18,50 €

    Seagrams Extra Dry Gin és una de les ginebres més conegudes i populars del món per això és coneguda amb el nom de The Perfect Gin. Barreja de manera excel·lent els seus maravellosos sabors botánics amb un procés d'elaboració doble utilizant grans selectes del Centre America i espècies botàniques de tot el món.

  • Tanqueray No Ten
    28,95 €

    Ginebra suau i molt fresca amb tocs cítrics . La primera ginebra destil·lada que utilitza cítrics i plantes fresques recollides a mà.

    Per cada ampolla Tanqueray Ten et Regalem 2 copes serigrafiades amb la marca Tanqueray nº Ten.

    10% de  DESCOMPTE
    Fins el 31/10/2015

  • Dry Gin 19 Flors
    Special Price 19,95 € Regular Price 20,90 € Estalvi 5%
    Sense estoc

    Dry Gin 19 Flors és una ginebra catalana molt singular obtinguda a partir de la destil·lació artesanal en uns petits alambins de cobre. Es destil·la un alcohol de gra macerat en una original i única combinació de 19 plantes, arrels i flors. Cada destil·lació es mereix i necessita tranquilitat i pausa.

  • Hendrick's Gin
    Special Price 26,85 € Regular Price 29,95 € Estalvi 10%

    Gin Hendrick's és uan ginebra Escocesa elaborada artesanalment seguint una vella recepta tradicional. Una ginebra que infusiona de manera excepcional l'extraordinària Rosa Damascena de Bulgària i cogombres seleccionats dels millors productors per aconseguir una ginebra amb un sabor especial i diferent.

  • Chartreuse Jaune (Chartreuse Groc)
    34,50 €

    Chartreuse Groc és un licor d'herbes tradicionals francés elaborat amb més de 130 plantes i substàncies vegetals.

  • Chartreuse Verte (Chartreuse Verd)
    38,95 €

    Chartreuse Verde és un licor d'herbes tradicional francès compost per més de 130 plantes i substàncies vegetals. L'únic en el món de color verd, natural fins i tot en el seu color.

  • Licor de Crema d'Arrós Segadors del Delta

    Crema d'Arròs dels Segadors del Delta de l'Ebre és un licor exquisit i dolç, amb una textura cremosa i un sabor únics. Fruit de més de 150 anys de tradició i dels millors arrossos conreats per més de cinc generacions d'arrossaires en el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

  • Tanqueray London Dry
    14,85 €

    Tanqueray London Dry és una ginebra perfectament equilibrada i una de les més guardonades del món. Ginebra seca i ben definida amb un intens sabor a ginebre que donen lloc als gintònics més refrescants i als martinis més secs. T'animes?

  • The Botanical's Premium London Dry Gin
    34,90 €

    The Botanical's Premium London Dry Gin és una ginebra ultra premium, tipo London Dry, obtinguda per 5 destil·lacions i 14 botànics, creada de forma artesanal en la destil·lería Langley Distillery. Ginebra suau i elegant.

  • Ginebra Nordés Premium

    Nordés Gin és una ginebra Premium d'origen gallec que homentaja la terra, rica en aromes naturals i sabors exquisits. Nordés és Galicia en estat pur. Caràcter, sabor i aromes.

  • Vinum Altaris - Vi de misa
    6,35 €

    Vi de misa Vinum Altaris és un vi dolç natural coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu recordant clarament els aromes d'aquestes.

  • Crema d'Orujo Panizo
    8,60 €
    Sense estoc

    Crema d'Orujo Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo barrejat amb la millor crema de llet. Aromes suaus mentre que en boca ens trobem amb un fi paladar que el converteixen en un exquisit licor.

    MEDALLA OR - SPIRITS SELECTION. CONCURS MUNDIAL BRUSELES 2017
    MEDALLA OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017

  • Licor de Orujo amb Mel Panizo
    8,50 €
    Sense estoc

    Licor d'Orujo Mel Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo destil·lat i endulçat amb mel. Aromes melosos mentre que en boca és suau i amb un final d'aromes primaris.

  • Licor de Orujo Torrat Panizo
    Special Price 7,99 € Regular Price 8,50 € Estalvi 6%

    Licor d'Orujo Torrat Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo endulçat amb sucre torrat que li aporta aquest color ambre característic. Aromes suaus i agradables. En boca sedós i untuós.

  • Morujito Panizo
    8,50 €
    Sense estoc

    Morujito Panizo és un original còctel amb un suau toc d'orujo. Sabor a menta i suc de llima, combinació suau i refrescant. Es presenta llest per servir ja sigui de dia o de nit.

  • Licor Avellanes Teichenné
    8,50 €

    Licor Avellanes Teichenné és un licor d'avellanes suau que ha trobat l'equilibri perfecte entre la riquesa del dolç i el sabor de l'avellana. És molt fi i té una gran personalitat.

  • Frangelico
    13,90 €

    Frangelico és un licor autèntic i refinat elaborat en els pujols de la regió de Piamonte, al nord d'Itàlia. És un licor clàssic amb un delicat sabor a avellana, notes de vainilla i xocolate negra.

  • Ratafia Russet
    13,25 €

    Ratafia Russet esta elaborada artesanalment seguint els mètodes tradicionals de maceració d'aiguardent, nous verdes i plantes aromàtiques seleccionades. 

  • Ratafia de l'Avi Guillem
    12,75 €
    5

    Ratafia de l'Avi Guillem és un licor de tradició artesanal que s'elabora a partir de la maceració de nous verdes del Palau d'Anglesola i més de 20 herbes aromàtiques diferents, envellida en bótes de roure i seguint els mètodes més purs de la tradició licorera. Una ratafia exquisita, amant dels millors paladars.

  • Crema de Ratafia de l'Avi Guillem
    13,50 €
    5

    Crema de Ratafia de l'Avi Guillem és una crema que s'elabora afegint a la Ratafia llet i sucre, conferint-li una textura i un sabor únics.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating