Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 81-100 de 272

  • Brandy Soberano
    10,65 €

    Brandy Soberano alcanza su madurez mediante el tradicional sistema de soleras de esta forma adquiere su característico color, delicado aromas y suave sabor.

  • Brandy Terry Centenario 1L
    12,45 €

    Brandy Terry Centenario és un destilat d'alta qualitat conegut per la seva característica malla groga, envellit pel tradicional sistema de vivers i soleres en bótes de roure americà previament envinades amb Vi de Jerez, oferint un aroma i sabor característics.

  • Brandy Carlos III
    12,95 €

    Brandy Carlos III obtenido a partir de holandas, aguardientes y alcoholes destilados de vinos seleccionados, sanos y equilibrados. Su proceso de elaboración y envejecimiento sigue el tradicional sistema dinámico de envejecimiento de Criaderas y Soleras. Es un brandy con intensidad aromática media y muy elegante.

  • Brandy Cobrandy Bonet
    69,00 €

    Brandy Cobrandy Bonet esta elaborado con holandas de vino de las mejores procedencias. envejecido por el sistema de soleras en tinas y botas de roble americano.

  • Crema Pastisset Cucafera

    Crema Pastisset Cucafera és un licor sedós elaborat amb cabell d'àngel, moscatell i anís, originari de les Terres de l'Ebre.

  • Vermut Mercadal Negre 1L

    Vermut Mercadal Negre és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de vidre.

  • Vermut Blanco de Falset
    8,25 €

    Vermut Taronja de Falset s'elabora amb Garnatxa Blanca i Macabeu. És un vermut que és pura artesania, amb la recepta original de 1912 la mateixa que utilitzaven els seus antepassats. Té els aromes mediterranis i el sabor de sempre per això té un lloc reservat en l'aperitiu dels seus clients fidels, a que estas esperant per tastar-lo?

  • Vermut Negre de Falset
    8,25 €

    Vermut Negre de Falset es segueix elaborant des de fa més de 100 anys amb la mateixa recepta. Segueixen confiant en la garnatxa i la carinyena, en la selecció d'herbes aromàtiques i en les històriques bòtes de la bodega.

  • Miniatura Vermut Miró Negre
    1,65 €
    Sense estoc

    Mini Vermouth Miró Negre, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Miniatura Vermut Miró Blanc
    1,65 €

    Mini Vermouth Miró Blanc, format individual de 6cl, amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Blanc
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Blanc està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Pack 8 Miniatures Vermut Miró Mini Negre
    13,20 €
    Sense estoc

    Pack Mini Miniatures Vermouth Miró Negre està format per 8 miniatures (format individual de 6cl cadascuna) amb la dosi perfecta per assaborir en un aperitiu o per realitzar els combinats ideals. Tot l'autèntic sabor Vermouth Miró envasat exclusivament per tu.

  • Giniris Vermouth & Gin Premium
    15,50 €

    Vermouth Giniris, es un innovador vermut de la bodega De Muller.

    Su peculiar sabor se consigue mediante una maceración de enebro durante 3 meses  en barricas de roble Francés. Incorporando esta esencia de ginebra a la mezcla artesanal de las hierbas, raíces y flores que forman la base de todos los vermouths de la casa De Muller.

    ¡El sabor del Vermouh Iris de siempre con infusión de Ginebra, te sorprenderá!

    Disfrútalo como aperitivo o como cocktail

  • Vermut Musugorri
    9,25 €
    Sense estoc

    Vermut Musugorri és un vermut vermell fidel reflexe de la zona de la que procedeix, la Secuita. És autèntic i singular amb aromes i sabors complexos i purs. Un vermut espectacular et farà repetir.

  • Cointreau Original Licor
    19,50 €

    Cointreau Original es un licor único triple seco francés producido por la destilería Maison Cointreau con más de 300 premios internacionales ganados. Elaborado a base de cáscaras de naranjas, tanto dulces como amargas. Un licor excepcional.

  • Patxarán Zoco Navarro
    12,50 €

    Patxarán Zoco Navarro és un licor de llarga tradició Navarra elaborat mitjançant la maceració d'aranyons en anís. Un licor espectacular, suaument afruitat sobre un fons anisat.

  • Cervesa artesana Les Clandestines Negra 75cl
    8,50 €

    Les Clandestines Negra (Stout) és una cervesa artesanal negra, amarga i de sabor torrat. Cervesa elaborada amb diferents maltes (Pale Ale, Caramalt, Xocolate, Roast Barley i Black) i diferents llúpols (Northern Brewer, Challenguer i Styrian Bobek). Cervesa amb cos i caràcter.

  • Gin Puerto de Indias Maduixa
    15,50 €

    Puerto de Indias Strawberry és una ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra original amb un toc dolç, intens aroma i sabor a maduixa i ginebre.

  • Gin Master's
    13,20 €

    Master’s és una ginebra Premium espanyola del tipus London Dry Gin amb un marcat sabor a ginebre i notes cítriques, elaborada per les Destilerías MG. És una ginebra suau i lleugerament picant.

     

  • Brandy Mascaró Narciso
    24,50 €

    Mascaró Narciso és un brandy elaborat amb holandes de vi de varietats pròpies del Penedès. Madurat en barriques de roure Limousin durant un període mínim de 5 anys.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating