Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 272

  • Vermut Iris Blanc
    5,65 €
    5

    Vermut Iris Blanc ha estat elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques seguint la fòrmula tradicional que durant dècades li ha donat un sabor i aroma característics.

  • Whisky Chivas Regal 18 años
    61,00 €

    Chivas Regal 18 años és un whisky blended elaborat amb més de 20 whiskys de malta i gra  més exclusius d'Escocia. Aromes rics i final extremadament llarg i càlid.

  • Gin Bulldog amb copa negra de Regal
    Special Price 24,75 € Regular Price 26,00 € Estalvi 5%

    Bulldog és una ginebra elaborada a Londres. London Dry és l'estil més clàssic d'aquesta ginebra encara que és fresca, quasi floral. Ginebra molt refinada resultat d'una quadrúple destil·lació en alambí de cobra i triple filtració, és una ginebra ultra premium.

  • Whisky Hakushu Distiller's Reserve
    88,75 €
    Sense estoc

    The Hakushu Distiller's Reserve es un whisky single malt japonés fresco y con notas cítricas. Un whisky con un final en boca refrescante y muy sutil que te sorprenderá.

  • Whisky The Chita Single Grain
    68,75 €

    The Chita Single Grain és la serenitat del whisky japonès. És un whisky single japonés suau i de gra únic amb una sofisticacció incomparable i un acabat net i lleuger.

  • Chartreuse La Tau 2023
    0,00 €
    Sense estoc

    Chartreuse La Tau és un licor d'herbes tradicionals francès elaborat amb més de 130 plantes y susbtàncies vegetals. Chartreuse La Tau és una barreja de Chartreuse Groc (70%)  amb un toc de Chartreuse Verd (30%).

  • The Glenrothes 10 años
    42,50 €
    4

    The Glenrothes 10 años és un whisky escocés Single Malt elaborat mitjançant una combinació de whiskies escollits curosament per obtenir un destilat únic i limitat. En nas ens trobem un whisky d'aroma càl·lid mentre que en boca és amargós, torrat i persistent.

  • Anis del Mono Dulce
    7,50 €

    Anís del Mono Dulce és un clàssic per gaudir en totes les festes o en qualsevol ocasió que es plagui. Tot el sabor i l'aroma més tradicional perquè no falti el millor anís en la vostra taula. Un anís d'aroma suau i en boca dolç i persistent.

  • Magnum Anis del Mono Dulce
    17,95 €
    Sense estoc

    Anís del Mono Dulce és un clàssic per gaudir en totes les festes o en qualsevol ocasió que es plagui. Tot el sabor i l'aroma més tradicional perquè no falti el millor anís en la vostra taula. Un anís d'aroma suau i en boca dolç i persistent.

  • Ron Zacapa Centenario 23 años Solera Gran Reserva
    56,25 €
    3.5

    Ron Zacapa Centenario 23 años Solera Gran Reserva és un rom fet a Guatemala. És un art, una expressió de paciència, riquesa, qualitat i barreja mestra. Neix de la barreja de 6 roms i s'envelleix a la perfecció en les altures de Quetzaltenango desevolupant els seus sabors complexes i el seu caràcter especial.

  • Crema de Arroz Panizo

    Crema d'Arròs Panizo és un lior que ens porta a la memòria un dels postres més tradicionals de la nostra gastronomia, l'arròs amb llet. És un licor ideal per gaudir a la sobretaula o com a copa de nit. La crema d'Arròs és un autèntic postre en "chupito".

    MEDALLA PLATA - CINVE 2018
    MEDALLA PLATA - CATAVINUM WORLD WINE & SPIRITS COMPETITION 2018
    MEDALLA PLATA - SPIRITS SELECTION BY CONCOURS MONDIAL BRUXELLES 2018

  • Vermut Mercadal Negre 1,5L
    7,95 €

    Vermut Mercadal Negre és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de plàstic d'1,5L.

  • Vermut Mercadal Reserva 1L
    9,50 €

    Vermut Mercadal Reserva Castanyer és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de vidre.

  • Roku Gin
    24,50 €

    Roku Gin és una ginebra artesanal japonesa premium creada per la destil·leria Suntory Liqueur Atelier, la més antiga de Suntory. Ginebra amb perfil cítric i delicats aromes florals, en boca textura suau i sedosa. Elaborada amb sis delicats botànics japonesos i vuit botànics tradicionals del gin que la fan única i especial.

  • The Naked Grouse
    34,50 €

    The Naked Grouse és un whisky escocès tipus Blended Malt. Amb un color únic vermellós torrat. Sabor suau, dolç i especiat que va evolucionant amb el pas del temps.

  • DYC 8 años
    11,25 €

    DYC 8 años és un whisky Blended espanyol d'aroma especiat i lleus tocs a vainilla. Llarg en boca i amb un suau final.

  • Courvoisier VSOP
    Special Price 26,90 € Regular Price 27,75 € Estalvi 3%
    Sense estoc

    Courvoisier VSOP és un brandy produït a França conegut com "El Cognac de Napoleó". Brandy de gran qualitat amb aromes florals i afruitats mentre que en boca es mostra càlid, fi i lleuger.

  • The Glenrothes 12 años
    49,90 €

    The Glenrothes 12 años és un whisky escocès Single Malt que forma part de la col·lecció Soleo, fent homenatge als artesans de Jerez. Aquest whisky manté l'estil clàssic de la destil·lería amb aromes afruitats i tocs especiats i un retrogust lleugerament de fusta.

  • Licor d'Orujo amb Café Panizo
    Sense estoc

    Licor d'Orujo Café Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo macerat durant 3 mesos amb cafè molt natural. Aromes intensos amb marcats records de cafè mentre que en boca ens trobem amb una entrada untuosa, agradable dolçor i final envoltant.

  • Licor d'Orujo amb Llimona Panizo
    Special Price 7,95 € Regular Price 8,50 € Estalvi 6%

    Licor de Orujo Llimon Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent orujo macerat amb llimones trocejades amb escorça. Licor suau, d'entrada suau i amb un marcat sabor cítric. Ideal per prendre sol o amb gel i per utilitzar amb rebosteria.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating