Cellers Singulars DO Tarragona

Cellers Singulars són petits cellers familiars amparats per la DO Tarragona, joves emprenedors amb voluntat de crear sinergies entre tots per donar valor al territori, als cellers i als seus vins. Cellers Singulars el conformen nou cellers: Celler Biopaumerà (Rasquera), Celler Mas Bella (Masmolets), Celler Mas del Botó (Alforja), Celler Pedrola (Miravet), Celler Suñer (Ginestar), Estol Verd Celler (Rodonyà), Celler La Farinera Vins (Rasquera), Celler Molí de Rué (Vinebre) y Cellers Blanch (Puigpelat). Tots ells es troben dins de la DO amb més història, una de les Denominacions d'Origen més antigues de l'Estat amb una gran diversitat, rica i única.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

6 Articles

Comprant per
  • Camí de Sirga Blanc 2021

    Camí del Sirga Blanc és un vi blanc coupage de Sauvignon Blanc i Macabeu. És un vi untuós, equilibrat, amb gustos que recorden a flors i fruites blanques.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

  • Bella Blanc 2022
    5,85 €

    Bella Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. Vi fresc, sec i mediterrani amb molta presència aromàtica en nas i una fina estructura àcida.

  • Mims Blanc 2022
    7,80 €

    Mims Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi fresc, fi i afruitat a més de ser una explosió aromàtica.

  • Estol Verd Nyec Blanc
    6,90 €

    Estol Verd Nyec Blanc és un vi blanc jove coupage de Xarel·lo, Parellada i Moscatell d'Alexandria. Barreja aromàtica pel conjunt de varietats mentre que en boca és un vi suau i d'acidesa agradable.

  • Suñer Macabeu de Ginestar

    Suñer Macabeu de Ginestar és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu de vinyes plantades fa més de 60 anys a la riba del riu Ebre. Un vi jove, fresc, intens i persistent. Un vi de vinyes velles que et sorprendrà i et farà repetir.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating