Magnum Raventós de Nit 2015

Sense estoc
Graduació 
12 %
DO 
Cava
Ampolla 
1,5 L
Varietats 
Macabeu, Monastrell (Garrut), Parellada, Xarel·lo
Codi
magnumraventosdenit
Descripció

Raventós de Nit és un escumós rosat Brut coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Monastrell. Un rosat que amaga ànima de blanc. En nas és un escumós complexe amb elegants matisos mentre que en boca és fresc i afruitat.

40,50 €

Raventós de Nit és un escumós rosat Brut coupage de Xarel·lo (40%), Macabeo (36%), Parellada (18%) i Monastrell(6%) procedents de tres finques diferents: La Plana, La Barbera i El Llac.

NOTA DE CATA
Color rosa pàl·lid molt elegant. En nas és un escumós complexe amb elegants matisos, notes cítriques i fruites fresques. En boca és fresc i afruitat. Bon acidesa en boca i final llarg.

VINIFICACIÓ
Entrada a la bodega per gravetat. En cada etapa,atmòsfera controlada amb neu carbònica. Premsat lent a baixes presions. Desfangat estàtic a baixes temperatures. Primera fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada, separant varietats i tipus de sòls. Ensamblatge, segona fermentació en ampolla i criança mínima de tres anys en rima. No afegim licor d'expedició. Data de degollament en la contra etiqueta.

CRIANÇA
Envelleix 15 mesos mínim en rima.

MARIDATGE
Ideal per combinar amb tot tipus de plats i com aperitiu.

Més Informació
RecomendadoNo
DOCava
Tipus de cavaBrut
VarietatsMacabeu, Monastrell (Garrut), Parellada, Xarel·lo
Ampolla1,5 L
Graduació12 %
0
Rating:
0% of 100
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:Magnum Raventós de Nit 2015
Your Rating

Informació de transport i despeses de lliurament


Despeses d'enviament per Catalunya i Península

AmpollesPreu Catalunya
(IVA Inclòs)
Preu Península
(IVA Inclòs)
Plaç d'entrega
1 - 6 bot.7,50 €7,95 €48 hrs
7 - 12 bot.9,95 €10,95 €48 hrs
13 - 18 bot.11,95 €13,95 €48 hrs
19 - 24 bot.12,95 €15,95 €48 hrs
25 - 30 bot.15,00 €18,95 €48 hrs

Veure més preus i destins de la penínsua >

Llocs de lliurament i condicions

Regió Catalunya i Península Espanyola: Lliurem la seva comanda a tota la península, Ïlles Balears, Ïlles Canàries, Ceuta i Melilla.

 

Unió Europea: Lliurem la seva comanda als següents països: Alemanya, Austria, Bèlgica, Holanda, Luxemburg, Dinamarca, Finlàndia, França, Grècia, Irlanda, Italia, Regne Unit, Portugal, Suècia, Noruega, Suïssa.

 

Veure taula de preus per aquests països>


Els preus del transport inclouen el transport fins al seu destí, l'assegurança contra trencament d'am`polles o pèrdua i l'IVA.

Si durant el transport hi hagués alguna ampolla trencada, farem les gestions per recuperar la comanda i tornar a enviar-li tots els productes.