977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Oli del Raig, Oli d'oliva verge extra sense filtrar

Compra el millor Oli del Raig de la primera premsada collita 2022

Oli del Raig produït amb  100% olives arbequines. Un oli que representa la terra d’on prové.

Què és l’Oli del Raig?

L’Oli de primera premsada o l’Oli del Raig és el primer oli extret de les primeres olives de la temporada, on en el procés d’extracció no es filtra l’or líquid com anomenem aquesta exquisidesa de menjar. Aquest oli que s’extreu és més dens, verd i molt afruitat.

A Catalunya trobem diferents comarques amb tradició en l’elaboració d’Oli del Raig. Considerants des d’antany com dels millors d’Europa en l’elaboració d’aquesta magnífica exquisidesa culinària. La zona del Priorat  (Tarragona) és una d’elles perquè tot i ser una zona molt coneguda pels seus grans vins també elabora interessants Oli del Raig.

L’Oli del Raig es realitza de forma artesanal i sense utilitzar conservants, colorants ni productes químics. Es el primer oli que surt de la premsa i no s’utilitza cap filtre per eliminar restes volàtils de l’oliva ja que aquestes partícules aporten més sabor, gust i textura a l’oli quedant més dens i amb un color verd més característic.

Oli del Raig Plantadeta

Aquest oli esta produït al Priorat de forma tradicional a la finca La Plantadeta. L’Oli Plantadeta és un oli exquisit, molt fi i afruitat. Un símbol de qualitat ja que prové d’oliveres cultivades amb molt d’amor en una finca on conviuen entre vinyes i ametllers. L’oli té una acidesa màxima de 0,2º amb un gust suau i afruitat.

Com degustar-lo?

Un oli excel·lent per degustar-lo en cru, és a dir, per incorporar-lo en el nostre pa amb tomaca, amanides, vinagretes o verdures en cru. És l’acompanyant ideal per la dieta mediterrània.

És un oli de producció limitada, així que afanyat si vols tenir el teu!

2 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

2 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X