Vins Dolços

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

5 Articles

Comprant per
  • Ètim Verema Tardana Blanc 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa l'originalitat d'aquesta varietat. És un blanc elegant, afruitat i floral.

  • Ètim Verema Tardana Negre 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Negre és un vi negre dolç monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Vi aromàticament intens on destaquen les confitures, els fruits secs i els torrats. En boca és untuós, amb molt de volum i dolç.

  • Dolç d'Orto Negre
    21,25 €

    Dolç d'Orto Negre és un vi dolç negre monovarietal, 100% Garnatxa (amb les dues variants, peluda i llisa) procedents de vinyes velles de diferents finques del Masroig. És un vi addictiu pel paladar d'els qui ho han provat per la seva dolçor que no embafa i la seva frescor en boca.

  • Xarada Mistela Negra
    8,25 €

    Xarada Mistela Negra és un dolç elaborat amb Carinyena. Suau i dolça. Saborosa i elegant. "El món sobre la taula i una beguda per recrear-lo."

  • Brachetto d'Acqui Toso Fiocco di Vite

    Toso Brachetto d'Acqui Fiocco di Vita és un vi italià dolç i aromàtic elaborat pel celler Toso, a la zona de Piemonte. És un vi monovarietal que s'elabora amb la varietat de raïm Brachetto. En boca és dolç i afruitat amb notes aromàtiques a maduixa.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating