Veneto

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

6 Articles

  • Fragolino Abbazia
    5

    Fragolino Abbazia és un deliciós vi italià escumós, dolç i amb suc de maduixa.

    El seu aroma perfumat a maduixa, el seu sabor, amb un toc de bombolles que  l'assimilen al Lambrusco, el Fragolino Abbazia té gust a maduixes i té una dolçor i frescor que sorprenen.

  • Fragolino Rosso Bottega
    5

    Fragolino Rosso Casa Bottega és un vi italià de la regió de Venetto. En nas, prevaleix el perfum afruitat a maduixes salvatges. Sabor afruitat amb toc dolç, gust intens i aroma a fruites del bosc i un toc de maduixa.

    Ideal per prendre com aperitiu, amanides, arrossos, pasta, espàrrecs, pernil i/o guisats. Fragolino Bottega és considerat un dels millors fragolinos.

  • Petalo Il Vino dell'Amore
    9,95 €

    Petalo Il Vino Dell’Amore és un vi blanc monovarietal, 100% Moscato Dei Colli Euganei, de la zona de Veneto. És un vi espumant dolç que es caracteritza per ser afruitat i floral.

  • Gran Passione Rosso Veneto 2021

    Gran Passione Rosso Veneto és un vi negre coupage de Merlot i Corvina, de la zona de Veneto. És un vi d'estructura sòlida i complexa amb un agradable balanç entre els seus tanins suaus i la seva acidesa.

  • Prosecco Maschio Dei Cavalieri DOC Treviso Extra Dry
    7,50 €

    Prosecco Maschio Dei Cavalieri DOC Treviso Extra Dry es un vino blanco monovarietal, 100% Prosecco o Glera, de unos viñedos cuidadosamente seleccionados de Treviso (zona de Veneto). Es un vino espumante muy intenso tanto en nariz como en boca con recuerdos frutales.

  • Rosé Maschio Dei Cavalieri DOC Treviso Extra Dry
    Special Price 5,90 € Regular Price 6,95 € Estalvi 15%

    Rosé Maschio Dei Cavalieri Treviso Extra Dry és un vi rosat coupage de Pinot Bianco, Pinot Nero i Raboso, de la zona de Veneto. És un vi espumante rosat extrasec de gran intensitat aromàtica amb un sabor fresc i complet.