Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

5 Articles

Comprant per
  • Edetària Finca La Genuïna 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Genuïna és un vi negre criança monovarietal, 100% Garnatxa Fina de les millors vinyes. Perfum mediterrani mentre que en boca ens trobem un vi floral, madur i amb una tanicitat dolça molt refinada i elegant.

  • Edetària Finca La Personal 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Personal és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Peluda procedent de vinyes velles d’una sola finca. És un vi que transmet la singularitat d’una varietat de la que només es cultiven poques hectàrees en el món.

  • Edetària Finca La Pedrissa 2016
    35,95 €

    Edetària Finca La Pedrissa és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes velles d’una sola finca situada damunt d’una antiga pedrera de roca calcárea. És un vi que ofereix tota la puresa de l’expressió de la varietat DO Terra Alta.

  • Bag in Box vi negre Tarrone 15L
    32,50 €

    Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en bag in box de 15 litres.

  • Bag in Box vi blanc Tarrone 15L
    32,50 €

    Vi blanc Tarrone és un vi blanc elaborat a Batea (Terra Alta) en bag in box de 15 litres.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Varietats

Tipus de vi

Rating