Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

5 Articles

Comprant per
  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • Mas d'en Pol Barrica 2017
    9,25 €

    Mas d'en Pol Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot procedentes de les vinyes Mas d'en Pol, Pla Setena i Mas d'Àries. És un vi aromàtic, amb bona acidesa en boca i fresc.

  • Almodí Petit Negre 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Carinyena. Vi d'aromes a fruites i notes especiades. En boca es presenta rodó i envoltant.

  • Tempus 2019
    12,65 €

    Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating