Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-72 de 72

  • Coma d'en Pou Bàrbara Forés 2019
    21,95 €

    Coma d'en Pou Bàrbara Forés és un vi negre Coupage de Garnatxa Negra i Garnatxa Peluda de la finca Coma d'en Pou. És un vi de gran complexitat aromàtica mentre que en boca és carnós, saborós i molt equilibrat.

  • Tempus 2019
    12,65 €

    Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

  • Almodí Roure 2022

    Almodí Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Borruda. Un negre elegant que es presenta molt agradable, fresc i aromàtic. Un semicriança que desitjaràs probar i repetir.

  • GR-171 Garnacha Blanca Terra Alta 2022
    7,90 €

    GR-171 Casa Gran Siurana és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi complex, llarg i agradable en tot el seu conjunt amb una personalitat varietal molt marcada que ens sorprendrà. Una Garnatxa Blanca que expressa tota la seva autenticitat i caràcter.

  • Llàgrimes de Tardor Grans Anyades Reserva 2018
    12,25 €

    Llàgrimes de Tardor Grans Anyades Reserva és un vi negre reserva cupatge de Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon i Carinyena. Un vi reserva fet d'una petita part de les millors collites de Llàgrimes de Tardor.

  • Mon Pare Tinto Les Vinyes del Convent
    19,50 €

    Mon Pare es un vino tinto crianza de la  bodega Les Vinyesdel Convent (Horta de Sant Joan) coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet Sauvignon. Un vino elaborado con paciencia para encontrar su autenticidad, su mejor expresión. Éste es un vino muy agradable y aromáticamente complejo mientras que en boca es suave y equilibrado.

  • Vall Major Negre

    Vall Major és un vino negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes seleccionades amb més de 25 anys. Un vi intens, carnós i molt saborós que et farà repetir i gaudir.

  • Clot d'Encís Blanc

    Clot d'Encís Blanco és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents de vinyes seleccionades. Un dels blancos de la DO Terra Alta que més agraden. Un blanc sec, afruitat i fresc. T'animes a provar-ho?

  • Clot d' Encís Negre

    Clot d'Encís negre és un vi negre cupatge de Garnatxa, Sirà i Samsó procedents de vinyes seleccionades. Un negre afruitat i amb cos que expressa les virtuts de la terra i zona d'on prové.

  • Llàgrimes de Tardor Blanco 2021
    11,25 €

    Llàgrimes de Tardor Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi blanc sec, complex i amb cos. Un dels vins més emblemàtics del celler Agrícola Sant Josep que no t'has de perdre.

  • Bàrbara Forés Blanco 2021
    9,35 €

    Bàrbara Forés Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi d'aromes intensos i boca untuosa, carnosa i fresca.

  • Via Terra Blanco 2021
    9,35 €

    Via Terra Blanc és un vi que mostra les millors característiques de la Garnatxa blanca, per la seva frescor, fuita i zero maquillatge durant el procés enològic. En resulta un vi pur, fresc i sedós.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating