Rueda

La zona de producció emparada per la D.O. Rueda es troba en la Comunitat de Castella i León i està integrada per 74 municipios. La Denominació d'Origen Rueda compta amb uns mitjans naturals molt favorables per a la producció de vins d'alta qualitat, sent una zona especialitzada en l'elaboració de vins blancs, d'ampli reconeixement internacional. El Verdejo és la varietat més coneguda de la D.O.Rueda

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

11 Articles

  • Nosis Verdejo
    Special Price 8,60 € Regular Price 9,10 € Estalvi 5%

    Nosis és un vi blanc 100% Verdejo procedent d'una vinya amb més de 35 anys. És un vi sec, fresc i molt afruitat.

  • Belondrade y Lurton Blanc 2016
    39,90 €
    Sense estoc

    Belondrade y Lurton és un vi blanc cupatge de Verdejo (95%) i altres varietats (5%) que prové excluvisament de la finca ecològica Quinta San Diego. És el reflex de la diversitat i de la singularitat de cada parcel·la en la que es cultiva. És un blanc excepcional fresc i de caràcter cítric.

  • Quinta Apolonia Belondrade Blanc 2016
    15,95 €

    Quinta Apolonia Belondrade Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Verdejo procedent de vinyes joves. Vi amb multitut de matisos aromàtics mentre que en boca es mostra fresc i de cos suau i untuós.

  • José Pariente Verdejo 2022
    10,90 €

    José Pariente és un verdejo intens, amb un marcat aroma de fruites blanques fresques, cítrics i fruita de la passió. Estructurat i persistent, també apareixen aromes de fonoll i un fons anissat, balsàmic, expressant l'elegant frescor de la seva varietat.

  • El Perro Verde 2022

    El Perro Verde ésun vi blanc elaborat amb raïm de la varietat Verdejo. Un vi d'intensitat mitja en nas i una entrada fresca en boca.

  • Protos Verdejo 2022
    7,50 €

    Protos Verdejo és un vi blanc 100% Verdejo amb una frescor que no deixa indiferent. Aromes que recorden a poma i a fruits tropicals.

  • José Pariente Sauvignon Blanc 2022
    11,35 €

    José Pariente Sauvignon Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Sauvignon Blanc. Intensa expressió aromàtica mentre que en boca presenta la tipicitat de la sauvignon blanc, aquesta elegància fresca i neta. És un vi rodó.

  • Fenomenal 2020
    7,95 €
    Sense estoc

    Fenomenal és un vi blanc jove coupage de Verdejo i Viura. Vi d'intensos aromes florals, cítrics i de fruita tropical. Un vi fresc.

  • Palacio de Bornos Verdejo 2022
    5,95 €

    Palacio de Bornos Verdejo és un vi blanc jove monovarietal, 100% Verdejo. És un vi fresc i amb una gran intensitat aromàtica. Un verdejo amb una relació qualitat-preu immillorable.

  • Valdelapinta Verdejo 2019
    4,85 €

    Valdelapinta és un vi blanc fruit del perfecte equilibri entre la més selecta producció de raïm i una terra noble, lleugera i pedregosa com és la de la DO Rueda.

  • Ramón Bilbao Verdejo 2022
    6,75 €

    Ramón Bilbao Verdejo és un vi monovarietal, 100% Verdejo amb una personalitat que s'aprecia a simple vista. Vi que sorprèn pel seu marcat caràcter herbal i floral a més de ser un vi fresc i untuós a la boca. Un Rueda que has de tastar perquè és una autèntica delícia.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating