Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

4 Articles

Comprant per
  • Llum d'Alba 2022
    17,50 €
    Sense estoc

    Llum d'Alba és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca, Viognier i Macabeu procedents de vinyes situades a Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. És un vi amb una entrada en boca nerviosa però amb un final fresc i llaminer.

  • Mas d'en Gil Bellmunt Blanc Vi de Vila 2022

    Vi de Vila Bellmunt és un vi blanc joe coupage de Garnatxa Blanca i Viognier. És conegut com "Lo petit blanc", el vi jove que expressa el paisatge del poble de Bellmunt. És un vi aromàtic, mineral i amb un final llarg i fresc.

  • Formiga de Seda 2021
    15,90 €

    Formiga de Seda vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Viognier. Un vi sorprenent d'aromes elegants tropicals on predomina la pinya i el prèssec. En boca és agradable, sedós, saborós i fresc. Un vi contundent per gaudir del costat blanc del Priorat.

  • Font de la Figuera Blanco
    29,95 €

    Font de la Figuera és un vi blanc criança cupatge de Viognier, Garnatxa Blanca i Chenin Blanc. Un vi de gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca es presenta fresc i amb un gran recorregut.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating